Over Soesha

soesha piercing

Mijn naam is Emmie Velders-Lindeman.

Ik verzorg professioneel body piercing met een focus op niet alleen persoonlijk maar ook menselijk advies in piercing, nazorg en sieraden.

Met meer dan 8 jaar ervaring ben ik ook getraind in EHBO, anatomie, fysiologie, pathologie, dermatologie, diverse sieraden materialen zoals edelmetalen en bio-compatibele materialen. Ook heb ik meerdere certificaten op mijn naam staan, behaald in Duitsland en in Engeland.

Ik ben professioneel body piercer, eigenaresse van deze website, de SoeshaDuka webshop en van de eerste en enige piercing speciaalzaak in Den Haag. Je kunt mij vinden op de lijst veilige piercing studio’s van de overheid.

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.