Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken, moet dat?

Het hoeft niet maar mag wel.

Gezien de drukte en het feit dat ik alles alleen doe is het wel handiger voor je anders heb je kans dat je moet wachten of niet aan de beurt zal komen. Vooral als je van buiten de stad komt of haast hebt raad ik het zeker aan. Maar je kunt altijd ook binnen komen lopen, vaak kan ik je tussendoor ook helpen of na een kwartiertje wachten bijvoorbeeld.

Helaas merk ik dat er nog steeds veel mensen niet komen opdagen op hun afspraak.

Dit betekent dat ik voortaan een aanbetaling ga vragen bij het maken van een afspraak voor piercings plaatsen. Het is namelijk zo dat de tijd die ik voor je afspraak heb gereserveerd niet wordt benut als je niet op komt dagen en dat is zonde.

Deze aanbetaling kun je dan eenvoudig voldoen via de webshop. Dus dan hoef je niet per sé eerst langs te komen hiervoor. Maar dit betekent wél dat als je een afspraak met mij hebt gemaakt deze pas vast staat wanneer je de aanbetaling hebt voldaan.

Op de aanbetaling geldt: géén terugbetaling mogelijk. Zonder uitzonderingen.

Dit betekent dat je het bedrag niet terugkrijgt als je toch afziet of niet komt opdagen. Mocht je nu toch verhinderd zijn voor onze afspraak dan kunnen wij deze natuurlijk wél gelijk verzetten. Daar hoef je dan uiteraard niet nóg een aanbetaling voor te maken. LET OP: Doe dit wel minimaal 1 werkdag van tevoren (werkdagen volgens de openingstijden van de winkel) anders ben je hier toch je aanbetaling kwijt.

Dit geldt overigens alléén voor nieuwe piercings plaatsen. Voor consulten en sieraden vervangen e.d. vraag ik géén aanbetaling.

Even voor de algehele geestelijke zindelijkheid 😄 over een afspraak maken:

Als je een afspraak met mij maakt voor een piercing te plaatsen of iets dergelijks, vraag ik daar een aanbetaling voor. Pas wanneer de aanbetaling binnen is staat onze afspraak vast.

Dat betekent: Voldoe alsjeblieft de aanbetaling zo snel mogelijk anders gaat je plek naar iemand anders. Het is druk en mensen staan in de rij, het zou zonde zijn als je plek door zoiets verloren zou gaan. Dank voor je begrip.

Afspraak maken en aanbetaling

Aanbetalingen kun je voldoen via de webshop nadat wij een datum en tijd hebben afgesproken.

Mocht je langer dan 2 uur geleden een afspraak met mij hebben gemaakt en nog géén aanbetaling hebben gedaan neem dan eerst weer even contact op met me alvorens de aanbetaling te voldoen want jouw plek is op dit moment niet zeker meer.

Aanbetalingen kunnen uiteraard ook in de winkel worden voldaan.

Maar dan is deze issue ook helemaal niet aan de orde eigenlijk. Dit gaat over de afspraken die telefonisch of per mail of per app of per Facebook zijn gemaakt. Mocht er toch nog onduidelijkheid zijn neem dan gerust contact op hoor. Mijn deur staat altijd voor je open. Mijn excuses voor het ongemak en dankjewel voor je begrip.

Hoe kun je het beste een afspraak maken dan?

Voorheen deed ik dit via mail, telefoon, in persoon en via Facebook. Maar nu gaat het voortaan allemaal uiteindelijk via Facebook.

Waarom?

Omdat mijn Facebook pagina van SoeshaPiercing de mogelijkheid heeft om dit te doen en dan krijg je ook nog eens een reminder en weet iedereen van hoe of wat. Ook als je moet afzeggen o.i.d.…

Dus maak een afspraak zoals je wilt maar uiteindelijk stuur ik je een bevestiging via Facebook. Daarvoor moet je wel de pagina liken en mij eerst een bericht sturen, want dat kan ik niet naar jou doen zomaar vanuit die pagina. Privacy heet dat. Handig he?

Vind je het juist niet handig?

I’m here to please dus laat me gerust weten hoe jij dit het liefst geregeld zou willen hebben. Als je geen Facebook hebt bijvoorbeeld.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.