Dobbelen erom!

Dobbelen erom!

Wat is er mooier dan een bijna gratis piercing laten zetten?

Weet je nog toen ik een keer postte dat ik een leuke actie had bedacht? En later toen ik je eraan herinnerde? Nou nu komt het.

Op een dag, op een datum die ik nog bekend ga maken, worden er geen afspraken gemaakt. Dan kun je de hele dag gewoon binnen komen lopen. Voor alles.

En dan denk je: “okeej, maar wat is de verassing?”.

Die dag gaan we dobbelen. Wanneer je moet afrekenen zeg je eerst : “zullen we erom dobbelen?” Dan pak ik mijn matje en dobbelsteen en die gooi je dan. Als je een zes gooit ga je om een prijs dobbelen. Dan mag je nog een keer gooien  en de cijfers bepalen hoeveel korting je krijgt. Nou. Daar issie dan.

Dus op een nog onbekende datum kun je met een dobbelsteen gooien waarbij de nog onbekende nummers nog onbekende kortingen kunnen opleveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.

Disclaimer: Al jouw persoonlijke gegevens hierbij opgegeven worden alleen voor deze bestelling gebruikt. Je kunt op verzoek deze gegevens altijd inzien. Je kunt te allen tijde verzoeken deze gegevens te vernietigen.