Over intiem piercings

Nazorg instructies voor intiem piercings

Nazorg instructies voor intiem piercings:

Was de piercing gedurende de genezing (of iig de eerste twee weken) twee keer per dag met zoutoplossing (zie flyer, “waarom zoutoplossing”) of, in het geval van een intiem piercing bij de heren Easypiercing Milde Reinigende Gel.

Geslachtspiercings rond de urinebuis hebben extra zorg nodig. Middeltjes zoals zeep en bijvoorbeeld de Easypiercing Milde Reinigende Gel ín de urinebuis kunnen een blaasontsteking veroorzaken. Door ca. een uur vóór het schoonmaken van de piercing met de Easypiercing Milde Reinigende Gel een glas water te drinken worden de resten na het wassen sneller uitgeplast.

Piercings in de geslachtsdelen moeten tijdens seksuele gemeenschap beschermd worden met een extra stevig condoom (bijv. een condoom voor anale seks) of een beflapje. Bij voorkeur géén seksuele gemeenschap tijdens de genezing van een piercing in de geslachtsdelen. Dit is onder andere om wrijving te voorkomen. Bovendien kunnen er gemakkelijk bacteriële infecties ontstaan als er gemeenschap plaatsvindt wanneer de piercing nog niet geheel hersteld is.

De hier genoemde producten zijn ook te bestellen via mijn webshop.