Over Soesha

soesha piercing

Ik verzorg professioneel body piercing. Ik geef persoonlijk, maar ook menselijk advies in piercing, nazorg en sieraden.

Mijn naam is Emmie Velders-Lindeman. Geboren in Delft op 14 July 1982. Opgevoed in Rijswijk tot 1989, Congo Brazzaville tot 1994, Den Haag tot heden. Bekijk hier mijn Curriculum Vitae.

Mijn leerlingenschap als bodypiercer heb ik eind juni 2009 afgerond. Op 1 July 2009 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hiermee startte mijn carriere als Professioneel Piercer.

Ik ben ook getraind in EHBO, anatomie, fysiologie, pathologie, dermatologie, diverse sieraden materialen zoals edelmetalen en bio-compatibele materialen. Ook heb ik meerdere certificaten op mijn naam staan, behaald in Duitsland en in Engeland. Bekijk deze in hun ware grootte aan de muren van de winkel aan de Badhuisstraat in Den Haag.

Ik ben dus:

  • professioneel body piercer sinds 2009 (bekijk hier mijn uittreksel van de Kamer van Koophandel).
  • eigenaresse/schrijfster/createur van deze website sinds 2006,
  • oprichtster/createur van de SoeshaDuka webshop sinds maart 2015 en
  • oprichtster/eigenaresse/piercer van de eerste en enige piercing speciaalzaak in Den Haag sinds 12 september 2016.

Je kunt mij vinden op de lijst veilige piercing studio’s van de overheid.

Als er vragen zijn, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of  (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken?

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.