Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken, moet dat?

Het hoeft niet maar het is tegenwoordig zeker wel raadzaam.

Gezien de drukte en het feit dat ik alles alleen doe is het wel handiger voor je anders heb je kans dat je moet wachten of niet aan de beurt zal komen. Vooral als je van buiten de stad komt of haast hebt raad ik het zeker aan. Maar je kunt soms ook binnen komen lopen.

Hoe dan?

Je kunt mij een email berichtje sturen of een privé berichtje naar de SoeshaPiercing Facebook pagina of een DM naar de SoeshaPiercing Instagram account bijvoorbeeld met wat voor afspraak je zou willen en welke dag en tijd voor jou het beste uit zou komen. Dan contacteer ik terug met de mogelijkehden en de rest van de uitleg over de eventuele aanbetaling en dat soort zaken.

Nog een paar tips:

Het is van belang dat je de huisregels hebt gelezen wanneer je een afspraak met mij hebt gemaakt.

Ga je een piercing laten zetten?

  • Zorg er dan voor dat je lijf fit en gezond is.
  • Zorg dat je goed geslapen hebt de nacht voor onze afspraak.
  • Goed eten in de 4 uur voor onze afspraak scheelt jou pijn en mogelijke duizeligheid maar zorgt ook voor een snellere genezing.

Waar is het?

Hier vind je de contact informatie, adres etc…

Je kunt hier in de straat vrij makkelijk een plekje vinden voor je auto. Het is hier wel betaald parkeren maar als je de app daarvoor hebt is dat lekker handig. De zonecode hiervoor is 1617, handig om te weten.

Helaas merk ik dat er nog steeds veel mensen niet komen opdagen op hun afspraak.

Even voor de algehele geestelijke zindelijkheid, over een afspraak maken: Als je een afspraak met mij maakt voor een piercing te plaatsen of iets dergelijks, vraag ik daar een aanbetaling voor.  Dit geldt overigens alléén voor nieuwe piercings plaatsen. Voor consulten en sieraden vervangen e.d. vraag ik géén aanbetaling.

Dit betekent dat ik voortaan een aanbetaling vraag bij het maken van een afspraak voor piercings plaatsen. Het is namelijk zo dat de tijd die ik voor je afspraak heb gereserveerd niet wordt benut als je niet op komt dagen en dat is zonde.

Deze aanbetaling kun je dan eenvoudig voldoen via de webshop. Dus dan hoef je niet per sé eerst langs te komen hiervoor. Maar dit betekent wél dat als je een afspraak met mij hebt gemaakt deze pas vast staat wanneer je de aanbetaling hebt voldaan. Dit bedrag €20 wordt uiteraard afgetrokken van het totaalbedrag die je besteed aan de procedure. Bijvoorbeeld: Je maakt een afspraak voor een kraakbeen piercing met standaard sieraad. Deze is €45 inclusief sieraad. Hier heb je al €20 op aanbetaald dus dan hoef je bij het afrekenen van de piercing nog maar €25 over de nieuwe piercing te betalen.

Op de aanbetaling geldt: géén terugbetaling mogelijk. Zonder uitzonderingen.

Dit betekent dat je het bedrag niet terugkrijgt als je toch afziet of niet komt opdagen. Mocht je nu toch verhinderd zijn voor onze afspraak dan kunnen wij deze natuurlijk wél gelijk verzetten. Daar hoef je dan uiteraard niet nóg een aanbetaling voor te maken.

LET OP: Indien verhinderd, meld dit wel minimaal 1 werkdag van tevoren (werkdagen volgens de openingstijden van de winkel) anders ben je toch je aanbetaling kwijt.

Nádat je dit bedrag hebt voldaan staat onze afspraak pas vast.

Het is hierom dus raadzaam om binnen 2 uur na met mij te hebben afgesproken de aanbetaling voldaan te hebben anders is jouw plek niet zeker meer en zal je een nieuw afspraak moeten plannen. Dit omdat ik helaas niet altijd kan wachten tot de aanbetaling binnen is om mijn volgende klanten in te plannen. Iedereen krijgt de vip treatment namelijk, jij ook maar de wachtenden na jou ook.

Dit betekent dat je het bedrag niet terugkrijgt als je toch afziet of niet komt opdagen. Mocht je nu toch verhinderd zijn voor onze afspraak dan kunnen wij deze natuurlijk wél gelijk verzetten (míts je dit meldt 1 werkdag vóór onze afspraak). Daar hoef je dan uiteraard niet nóg een aanbetaling voor te maken.

Afspraak maken en aanbetaling

Aanbetalingen kun je voldoen via de webshop nádat wij een datum en tijd hebben afgesproken.

Mocht je langer dan 2 uur geleden een afspraak met mij hebben gemaakt en nog géén aanbetaling hebben gedaan neem dan eerst weer even contact op met me alvorens de aanbetaling te voldoen want jouw plek is op dit moment niet zeker meer.

Aanbetalingen kunnen uiteraard ook in de winkel worden voldaan.

Maar dan is deze issue ook helemaal niet aan de orde eigenlijk. Dit gaat over de afspraken die telefonisch of per mail of per app of per Facebook zijn gemaakt. Mocht er toch nog onduidelijkheid zijn neem dan gerust contact op hoor. Mijn deur staat altijd voor je open. Mijn excuses voor het ongemak en dankjewel voor je begrip.

Vergeet graag niet je geldige identificatiebewijs mee te nemen. Géén rijbewijs maar een geldig ID-kaart of paspoort. Geen identificatiebewijs = geen piercing.

Mocht je meer vragen hebben neem dan gerust nog even contact op.

LET OP: Maak de aanbetaling niet direct over op de Soesha bankrekening. Dan wordt de betaling niet geregistreerd en raakt dan verloren in administratie.

Voor consulten en sieraden vervangen e.d. vraag ik géén aanbetaling.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.