Afspraak maken

Afspraak maken

English version?

Er Geldt Een Uitbraak-Protocol Om De Veiligheid Te Waarborgen.

Vóór je een afspraak plant voor jezelf, verklaar je dat alle onderstaande stellingen/geboden/afspraken goed hebt doorgelezen en begrepen:

  1. Ik boek wat ik moet boeken. Ik weet dat ik niet op de dag van de afspraak nog om andere, niet geboekte, services kan vragen. Deze bij mijn boeking zetten in de comments zal niet bij magie extra tijd doen verschijnen. Ik begrijp hiermee dus dat er alléén gedaan kan worden waar voor geboekt is. (Je mag wel een vervolg afspraak boeken natuurlijk). 
  2. Ik heb het uitbraak protocol gelezen en ben hierop voorbereid.
  3. Ik heb de huisregels gelezen.
  4. Ik ben te bereiken op de gegevens die ik ga opgeven. Ik weet dat deze gegevens beschermd worden en hoe dit gedaan wordt. Ik weet dat mijn opgeslagen gegevens waarheidsgetrouw moeten zijn wegens de verplichte registratie.
  5. Ik boek op mijn wettelijke naam (voor~ en achternaam). Ik boek voor mezelf, dus niet voor een ander of voor meerdere personen. Dit is geen restaurant.
  6. Ik breng mijn geldige legitimatie mee (toegestaan: ID-kaart of paspoort uit een EER-land, Nederlands vreemdelingendocument).
  7. Ik begrijp dat de professional deze stappen neemt ter behoud van de hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid van de studio.
  8. Ik begrijp dat toegang tot de winkel/service mij geweigerd kan worden wanneer ik me niet aan bovenstaande houd. Ik begrijp dat mij een wegblijftarief/boete kan worden opgelegd voor het niet nakomen van bovenstaande afspraken en het ondermijnen van de veiligheid binnen de studio.
  9. Niet komen opdagen zonder afmelden wordt niet getolereerd!
  10. Ik ben me ervan bewust dat ik door te boeken automatisch met bovenstaande akkoord ga en er wettelijk aan verbonden ben.

Niet Komen Opdagen Komt Je Duur Te Staan!

Als je hebt geboekt, kun je ook uitstellen of annuleren. Dit gaat heel eenvoudig met de knoppen op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het boeken van je afspraak.

Als je niet uitstelt, niet annuleert of een klein berichtje stuurt met de mededeling dat je het niet kunt redden, stuur ik je de rekening voor de verspilde tijd.

Lukt het nakomen toch niet, annuleer de afspraak dan, stel de afspraak eventueel uit of stuur even een bericht dat het niet meer lukt, ook al is het op het allerlaatste moment voor je afspraak. Tot je de boete hebt voldaan zal je dan ook geen nieuw afspraak kunnen maken.

Kun Je Niet Boeken?

Dan is de gekozen periode vermoedelijk volgeboekt of is de agenda voor deze periode gesloten. Blijf op de hoogte op social media of kom regelmatig proberen.

Tips

Hier zijn nog wat tips om je goed voor te bereiden op jouw afspraak. Alles duidelijk? Boek dan nu door hier te klikken/tikken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Waarom? Voor duizend goede redenen!

Als er vragen zijn, bekijk dan eerst de Veel Gestelde Vragen. Kun je jouw antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.