Afspraak maken

Afspraak maken

Er gelden uiteraard strenge protocollen om de veiligheid van zowel piercer als klant te waarborgen.

De huisregels dienen opgevolgd te worden. Hier zijn nog wat tips om je goed voor te bereiden op jouw afspraak. Bekijk de aanvullende regels wegens de uitbraak vóór je gaat boeken. Als je deze regels niet volgt zal toegang tot de studio geweigerd worden.

Klik of tap hieronder op de stelling die op jou van toepassing is:

Had je een afspraak vóór het Sluiten van de Winkel i.v.m. de Uitbraak (voortaan SWU)?

Mail naar info@soesha.nl . Mail dan ook alleen via dit e-mail adres, berichten hierover ontvangen op andere kanalen worden genegeerd. Stuur je mail met het ordernummer van jouw aanbetaling. Geen ordernummer? Mail mij de voor~ en achternaam waarmee je destijds je aanbetaling had gedaan op de webshop.

Had je een afspraak vóór SWU maar geen aanbetaling gedaan?

Mail mij naar info@soesha.nl (alleen via dit e-mail adres, berichten hierover ontvangen op andere kanalen worden genegeerd) met wat voor afspraak dit was en wat jouw voorkeur nu heeft qua dag en tijdstip.

Je had nog geen afspraak maar je wilt er wel een maken?

Surf dan naar deze pagina. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems, Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Als er vragen zijn, bel of WhatsApp naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of volg mijn activiteiten op sociale media.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.