Afspraak maken

Afspraak maken

For English, click on the flags above.

Hoe maak je een afspraak?

Let goed op! Bij het maken van een afspraak gelden de volgende voorwaarden:

 • De huisregels dienen opgevolgd te worden.
 • Zonder Identificatiebewijs géén piercing/consult
 • Gegevens op afspraak en aanbetaling moeten hetzelfde zijn als op je paspoort. Anders = aanbetaling kwijt.
 • Indien verhinderd, minimaal 48uur vooraf afmelden anders ben je je aanbetaling kwijt.
 • Zonder aanbetaling geen piercing procedures, microdermals, consult, second opinion, oorbellen zetten. LET OP! De aanbetaling gebeurt op een andere website. Gegevens opnieuw invullen graag. Geen aanbetaling voldaan binnen 2 uur na boeken? =Afspraak geannuleerd.
 • Niet opdagen = aanbetaling kwijt.
 • Alle diensten zijn per stuk! Boek wat je moet boeken, net zoveel als je moet boeken. Onvoldoende geboekt? Dan zullen we een andere keer verder moeten met de rest van je wensen. Maar boek ook niet méér dan je nodig hebt, bij twijfel, neem dan gerust contact op.
 • Voor anatomie consult, sieraad vervangen, stretchen, sieraad uitzoeken e.d. vraag ik géén aanbetaling.
 • Zorg dat je 100% zeker bent dat je de piercing, microdermal, consult, second opinion, oorbellen mag/kunt/wilt/gaat nemen want mocht het (zelfs door overmacht zoals niet oud genoeg, paspoort kwijt of plotselinge zwangerschap oid) niet door kunnen gaan dan ben ik me nog steeds verplicht om de aanbetaling te behouden. Ténzij je minimaal 48 uur vooraf hebt geannuleerd natuurlijk.

Hoe boek ik dan?

Nou heel makkelijk, hieronder kun je dat helemaal zelf regelen.

Ik doe het ff voor, in 8 stappen:

 1. Lees het boekingsbeleid en klik op “ok”.
 2. Klik op service als je een piercing wilt laten nakijken, sieraad uitzoeken, sieraad plaatsen, sieraad verwijderen etc… klik op piercings als je een nieuwe piercing wilt laten zetten.
 3. Klik op de benodigde dienst (service/piercings) dan word je geleid naar een volgende pagina om er eventueel meer bij te boeken (scroll helemaal naar beneden om de rest te zien, dan kun je meerdere van dezelfde achterelkaar boeken indien nodig). Als je een sieraad moet uitzoeken maar je wilt ook je piercing laten nakijken voor controle dan kies je dus twee diensten, niet een, anders komen we in tijdnood. Niet duidelijk? klik dan op de menustreepjes bovenin links, naast “Soesha” en lees bij iedere dienst de beschrijving door. Boek wat je nodig hebt maar ook niet méér dan je nodig hebt. Bij twijfel, neem dan gerust contact op. Wil je een consult/controle/check-up boeken voor dezelfde piercing die je gaat laten zetten? Dit kan niet op dezelfde dag gepland worden maar minimaal 14 dagen achteraf (ténzij er vragen/problemen zijn dan natuurlijk). Dus je kunt het wel inplannen maar de afspraak moet minimaal 14 dagen na de afspraak voor het zetten van de piercing.
 4. Klik op “doorgaan met”
 5. Kies een datum en tijd dat voor jou schikt en klik erop.
 6. Vul je gegevens in en eventueel opmerkingen als je die hebt, vink de boxjes aan indien gelezen en akkoord en klik op “doorgaan met”.
 7. Lees goed na wat je zojuist heb afgesproken en kijk of het klopt.
 8. Klik op “bevestig mijn afspraak”; dan denkt ie ff na en krijg je een nieuwe pagina. Daar zie je staan “afspraak bevestigd” met een korte opsomming. Daaronder zie je een knop “maak nog een afspraak” maar dáár onder zie je een link: Aanbetaling piercing behandelingen/deposit piercing procedures als je zojuist een afspraak hebt gemaakt om een piercing te laten zetten is het HEEL belangrijk dat je deze link NU aanklikt en daar ook ff doorleest wat er staat en wat je moet doen. LET OP! De aanbetaling gebeurt op een andere website (mijn webshop: soeshaduka.nl). Dit betekent dat je daar nog een keer je gegevens (e-mail en/of telefoon nummer etc) moet invullen! 

Weet je niet hoe je piercing heet?

Ga je een piercing laten zetten? Dan heb ik hier een paar tips voor je:

 • Zorg er dan voor dat je lijf fit en gezond is.
 • Zorg dat je goed geslapen hebt de nacht voor onze afspraak.
 • Goed eten in de 4 uur voor onze afspraak scheelt jou niet alleen pijn en mogelijke duizeligheid maar zorgt ook voor een snellere genezing.
 • Eigen sieraden gebruiken bij nieuwe piercings laten zetten is NIET mogelijk.
 • Vergeet graag niet je identificatiebewijs mee te nemen.
 • Als je jonger bent dan 16 jaar moet je jouw vader/moeder/voogd mee nemen, hij/zij moet dan ook een geldig identificatiebewijs bij zich hebben.

Waar is het?

Hier vind je de contact informatie, adres etc...

Je kunt hier in de straat vrij makkelijk een plekje vinden voor je auto. Het is hier wel betaald parkeren maar als je de app daarvoor hebt is dat lekker handig. De zonecode hiervoor is 1617, handig om te weten.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems, Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Lees dan dit artikel.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.