Afspraak maken

Afspraak maken

Er Gelden Uiteraard Strenge Protocollen Om De Veiligheid Van zowel Piercer Als Cliënt Te Waarborgen.

Vóór je een afspraak plant voor jezelf, verklaar je dat alle onderstaande stellingen/geboden/afspraken goed hebt doorgelezen en begrepen, en dat deze voor jou geldig zijn: Niet gelezen? Dan riskeer je voor niets te komen.

De Winkel Is Wegens De Pandemie Alléén Toegankelijk Op Afspraak. Ook Voor Vragen, Sieraden Bekijken Of Het Maken Van Een Afspraak.

  1. Ik boek wat ik moet boeken. Ik weet dat ik niet meer of minder moet boeken dan ik nodig heb. Ik weet dat ik niet op de dag van de afspraak nog om andere, niet geboekte, services kan vragen. Ik begrijp hiermee dus dat er alléén gedaan kan worden waar voor geboekt is. Letterlijk. Geen uitzonderingen. (Je mag wel een vervolg afspraak boeken natuurlijk). 
  2. Ik begrijp dat de professional deze stappen neemt voor mijn veiligheid en die van de piercer en de cliënten vóór én na mij. Ik begrijp dat deze stappen ook genomen worden ter behoud van de hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid van de studio.
  3. Ik heb de huisregels gelezen.
  4. Ik ben te bereiken op de gegevens die ik ga opgeven. Ik weet dat deze gegevens beschermd worden en hoe dit gedaan wordt.
  5. Ik heb het uitbraak protocol gelezen en ben hierop voorbereidEXTREEM BELANGRIJK!!!
  6. Ik breng mijn geldige legitimatie mee, geen kopie (toegestaan: ID-kaart of paspoort uit een EER-land, Nederlands vreemdelingendocument). rijbewijs is niet meer toegestaan sinds 1 januari 2020.
  7. In het geval van een vervolg afspraak: Ik begrijp dat als ik vóór/tijdens de lockdown een afspraak had staan, ik dit in de opmerkingen bij mijn boeking moet aangeven en, indien van toepassing, ik daarbij het ordernummer moet geven van mijn aanbetaling.
  8. Ik weet dat ik bij onduidelijkheid of vragen altijd contact kan opnemen, zelfs tot middernacht via de live chat hier op deze site, deze pagina.
  9. Ik boek op mijn wettelijke naam. Ik boek voor mezelf, dus niet voor een ander of voor meerdere personen. Dit is geen restaurant.
  10. Ik begrijp dat toegang tot de winkel/service mij geweigerd kan worden wanneer ik me niet aan bovenstaande houd.

Door Te Boeken Ga Je Automatisch Hiermee Akkoord En Word Er Van Je Verwacht Dat Jij Je Hieraan Houdt.

Hier zijn nog wat tips om je goed voor te bereiden op jouw afspraak. Alles duidelijk? Boek dan nu door hier te klikken/tikken.

Kun Je Niet Boeken? Dan Ben Ik Vermoedelijk Al In Deze Periode Volgeboekt.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op, domme vragen bestaan niet.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLALeRoiAnatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Als er vragen zijn, bel naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of volg ons op sociale media.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.