Afspraak maken

Afspraak maken

English version? Click on the language flags above in the menu!

Er Gelden Uiteraard Strenge Protocollen Om De Veiligheid Van zowel Piercer Als Cliënt Te Waarborgen.

Vóór je een afspraak plant voor jezelf, verklaar je dat alle onderstaande stellingen/geboden/afspraken goed hebt doorgelezen en begrepen, en dat deze voor jou geldig zijn: Niet gelezen? Dan riskeer je voor niets te komen.

De Winkel Is Wegens De Pandemie Alléén Toegankelijk Op Afspraak. Ook Voor Vragen, Sieraden Bekijken Of Het Maken Van Een Afspraak.

  1. Ik boek wat ik moet boeken. Ik weet dat ik niet meer of minder moet boeken dan ik nodig heb. Ik weet dat ik niet op de dag van de afspraak nog om andere, niet geboekte, services kan vragen. Ik begrijp hiermee dus dat er alléén gedaan kan worden waar voor geboekt is. Letterlijk. Geen uitzonderingen. (Je mag wel een vervolg afspraak boeken natuurlijk). 
  2. Ik heb het uitbraak protocol gelezen en ben hierop voorbereid. EXTREEM BELANGRIJK!!!
  3. Ik heb de huisregels gelezen.
  4. Ik ben te bereiken op de gegevens die ik ga opgeven. Ik weet dat deze gegevens beschermd worden en hoe dit gedaan wordt. Ik weet dat mijn opgeslagen gegevens waarheidsgetrouw moeten zijn wegens de verplichte registratie.
  5. Ik boek op mijn wettelijke naam (voor~ en achternaam). Ik boek voor mezelf, dus niet voor een ander of voor meerdere personen. Dit is geen restaurant.
  6. Ik breng mijn geldige legitimatie mee, géén kopie (toegestaan: ID-kaart of paspoort uit een EER-land, Nederlands vreemdelingendocument). rijbewijs is niet meer toegestaan sinds 1 januari 2020.
  7. Ik weet dat ik bij onduidelijkheid of vragen altijd contact kan opnemen, zelfs tot middernacht via de live chat hier op deze site, deze pagina.
  8. Ik begrijp dat de professional deze stappen neemt voor mijn veiligheid en die van de piercer en de cliënten vóór én na mij. Ik begrijp dat deze stappen ook genomen worden ter behoud van de hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid van de studio.
  9. Ik begrijp dat toegang tot de winkel/service mij geweigerd kan worden wanneer ik me niet aan bovenstaande houd.
  10. Niet komen opdagen zonder afmelden wordt niet getolereerd!

Door Te Boeken Ga Je Automatisch Hiermee Akkoord En Word Er Van Je Verwacht Dat Jij Je Hieraan Houdt.

Hier zijn nog wat tips om je goed voor te bereiden op jouw afspraak.

Niet Komen Opdagen Komt Je Duur Te Staan!

Als je hebt geboekt, kun je ook uitstellen of annuleren. Dit gaat heel eenvoudig met de knoppen op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het boeken van je afspraak.

Als je niet uitstelt, niet annuleert of me een klein berichtje stuurt met de mededeling dat je het niet kunt redden, is dat gewoon onbeleefd en stuur ik je de rekening voor de verspilde tijd. Lukt het niet, annuleer dan gewoon, stel het uit of stuur me een bericht, ook al is het op het allerlaatste moment voor je afspraak. Alles voor de veiligheid, maar gewoon niet verschijnen zonder bericht of dergelijke is niet alleen onbeleefd, maar ook erg duur. En die kosten zijn niet mijn verantwoordelijkheid maar die van jou.

Alles duidelijk? Boek dan nu door hier te klikken/tikken.

Kun Je Niet Boeken? Dan Ben Ik Vermoedelijk Al In Deze Periode Volgeboekt.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op, domme vragen bestaan niet.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLALeRoiAnatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Als er vragen zijn, mail naar info@soesha.nl of volg ons op sociale media.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.