Afspraak maken

ENGLISH VERSION CLICK HERE

De agenda voor januari en februari is op 22 december om 18:00uur opengegaan.

Meld je aan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van agenda’s en aanbiedingen.

Vóór je een afspraak plant voor jezelf, verklaar je dat alle onderstaande stellingen/geboden/afspraken goed hebt doorgelezen en begrepen (de link naar het boekingsmodule zit in deze tekst verstopt zodat ik zeker weet dat je alles goed doorleest):

  1. Ik boek wat ik moet boeken. Ik begrijp hiermee dus dat er alléén gedaan kan worden waar voor geboekt is. (Je mag wel een vervolg afspraak boeken natuurlijk). In de comments schrijven wat ik er toch misschien als het even kan bij zou willen verandert hier niets aan.
  2. EXTREEM BELANGRIJK!!Ik heb het uitbraak protocol gelezen en ben hierop voorbereid. EXTREEM BELANGRIJK!! Lees het goed door voor je komt om weigering en ongemakkelijkheden te voorkomen.
  3. Ik heb de huisregels gelezen.
  4. Ik weet dat mijn opgeslagen gegevens waarheidsgetrouw moeten zijn wegens de verplichte registratie.
  5. Ik boek op mijn wettelijke naam (voor~ en achternaam). Een afspraak boeking is persoonlijk.
  6. Ik breng mijn geldige legitimatie mee (ID-kaart of paspoort uit een EER-land, Nederlands vreemdelingendocument, geen rijbewijs).
  7. Ik begrijp dat de professional deze stappen neemt ter behoud van de hygiëne, veiligheid en betrouwbaarheid van de studio.
  8. Ik begrijp dat toegang tot de winkel/service mij ALTIJD geweigerd kan worden wanneer ik me niet aan bovenstaande houd.
  9. Ik kan mijn afspraak tot 48 uur vooraf zelf annuleren. Nadien afmelden kan alleen door direct contact op te nemen via de live chat (hier rechtsonder) en wordt het wegblijftarief in rekening gebracht, tenzij het gaat om een c0r0na-gerelateerd voorval. Niet komen opdagen zonder afmelden wordt niet getolereerd!
  10. Ik ben me ervan bewust dat ik door te boeken AUTOMATISCH met bovenstaande akkoord ga en er wettelijk aan verbonden ben.
Als je hebt geboekt, kun je ook uitstellen of annuleren. Dit gaat heel eenvoudig met de knoppen op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen bij het boeken van je afspraak. Als je niet uitstelt, niet annuleert of een klein berichtje stuurt met de mededeling dat je het niet kunt redden, zal je een link gestuurd krijgen om de kosten voor de door jou geplande behandeling alsnog te voldoen (uiteraard geen kosten voor sieraden e.d.). Lukt het nakomen toch niet, annuleer de afspraak dan, stel de afspraak eventueel uit of stuur even een bericht dat het niet meer lukt, ook al is het op het allerlaatste moment voor je afspraak.

De agenda voor januari en februari is op 22 december om 18:00uur opengegaan.

Meld je aan op de nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van boekingen en agenda’s.

Kun Je Niet Boeken? Dan is de gekozen periode vermoedelijk volgeboekt of is de agenda voor deze periode gesloten. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of social media of kom regelmatig proberen.

Tips

Hier zijn nog wat tips om je goed voor te bereiden op jouw afspraak. Alles duidelijk? Boek dan nu door hier te klikken/tikken.

Als er vragen zijn neem contact op hier op de live chat.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.