Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak maken, moet dat?

Het is tegenwoordig zeker wel raadzaam.

Let goed op! Bij het maken van een afspraak ga ik er dus vanuit dat je dit artikel helemaal gelezen hebt

en hiermee akkoord gaat en dat je de huisregels ook hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Als dit niet het geval is dan kan het hele feest namelijk niet doorgaan. Ff doorlezen dus.

Er zijn een paar hoofdregels die je móet weten als je (zelf) een afspraak hebt gemaakt:

 

Al je een afspraak met mij maakt om een piercing te laten zetten, vraag ik daar een aanbetaling voor.  Dit geldt overigens alléén voor nieuwe piercings laten zetten. Voor consulten en sieraden vervangen e.d. vraag ik géén aanbetaling. Deze aanbetaling kun je dan eenvoudig voldoen via de webshop (klik hier om deze te openen). Dus dan hoef je niet per sé eerst langs te komen hiervoor. Maar dit betekent wél dat als je een afspraak met mij hebt gemaakt deze pas vast staat wanneer je de aanbetaling hebt voldaan.

Op de aanbetaling geldt: géén terugbetaling mogelijk. Zonder uitzonderingen.

Dit betekent dat je het bedrag niet terugkrijgt als je toch afziet of niet komt opdagen. Mocht je nu toch verhinderd zijn voor onze afspraak dan kunnen wij deze natuurlijk wél gelijk verzetten mits je dit minimaal 24 uur van tevoren hebt laten weten.

LET OP: Indien verhinderd, meld dit wel minimaal 1 werkdag van tevoren (werkdagen volgens de openingstijden van de winkel) anders ben je toch je aanbetaling kwijt.

Hoe boek ik dan?

Nou heel makkelijk, hieronder kun je dat helemaal zelf regelen.

Ik doe het ff voor, in 8 stappen:

 1. Lees het boekingsbeleid en klik op “ok”.
 2. Klik op service als je een piercing wilt laten nakijken, sieraad uitzoeken, sieraad plaatsen, sieraad verwijderen etc… klik op piercings als je een nieuwe piercing wilt laten zetten.
 3. Klik op de benodigde dienst (service/piercings) dan word je geleid naar een volgende pagina om er eventueel meer bij te boeken. Als je een sieraad moet uitzoeken maar je wilt ook je piercing laten nakijken voor controle dan kies je dus twee diensten, niet een, anders komen we in tijdnood. Niet duidelijk? klik dan op de menustreepjes bovenin links, naast “Soesha” en lees bij iedere dienst de beschrijving door.
 4. Klik op “doorgaan met”
 5. Kies een datum en tijd dat voor jou schikt en klik erop.
 6. Vul je gegevens in en eventueel opmerkingen als je die hebt, vink de boxjes aan indien gelezen en akkoord en klik op “doorgaan met”.
 7. Lees goed na wat je zojuist heb afgesproken en kijk of het klopt.
 8. Klik op “bevestig mijn afspraak”; dan denkt ie ff na en krijg je een nieuwe pagina. Daar zie je staan “afspraak bevestigd” met een korte opsomming. Daaronder zie je een knop “maak nog een afspraak” maar dáár onder zie je een link: Aanbetaling piercing behandelingen/deposit piercing procedures als je zojuist een afspraak hebt gemaakt om een piercing te laten zetten is het HEEL belangrijk dat je deze link NU aanklikt en daar ook ff doorleest wat er staat en wat je moet doen.

Weet je niet hoe je piercing heet?

Ga je een piercing laten zetten? Dan heb ik hier een paar tips voor je:

 • Zorg er dan voor dat je lijf fit en gezond is.
 • Zorg dat je 100% zeker bent dat je de piercing mag/kunt/wilt/gaat nemen want mocht het (zelfs door overmacht zoals niet oud genoeg, paspoort kwijt of plotselinge zwangerschap oid) niet door kunnen gaan voor een of andere reden dan ben ik me nog steeds verplicht om de aanbetaling te behouden. Ténzij je minimaal 24 uur vantevoren hebt geannuleerd natuurlijk.
 • Zorg dat je goed geslapen hebt de nacht voor onze afspraak.
 • Goed eten in de 4 uur voor onze afspraak scheelt jou niet alleen pijn en mogelijke duizeligheid maar zorgt ook voor een snellere genezing.

Waar is het?

Hier vind je de contact informatie, adres etc...

Je kunt hier in de straat vrij makkelijk een plekje vinden voor je auto. Het is hier wel betaald parkeren maar als je de app daarvoor hebt is dat lekker handig. De zonecode hiervoor is 1617, handig om te weten.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems, Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Lees dan dit artikel.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.