Bestelling op maat: levertijden

Bestelling op maat: levertijden

Bestelling op maat: Levertijden

Je weet inmiddels dat je bestellingen kunt plaatsen bij me voor bijzondere sieraden van high-end merken zoals:

Omdat de sieraden van deze merken in het buitenland op bestelling worden gemaakt is de gemiddelde levertijd 3-6mnd.

Voorheen deed ik mijn best om vrijwel direct na een aanbetaling een bestelling te plaatsen bij de bijbehorende leverancier zodat het zo snel mogelijk bij mij binnen zou komen en jij dus ook zo snel mogelijk blij gemaakt kan worden. Gezien het feit dat bovenstaande bedrijven er zelf al ongeveer 3 maanden over doen om een bestelling te leveren werd het op den duur voor mij niet bij te houden. (Bekijk hier de aanvullende voorwaarden voor het plaatsen van een custom bestelling trouwens).

Wanneer mijnheer of mevrouw X een bestelling plaatste bij merk Y wachtte ik een week of twee op eventueel meer bestellingen bij merk Y en dan verstuurde ik de bestelling. Voor kleine bestellingen van een 5-tal items zijn de verzendkosten en de douane kosten dan ook enorm hoog naar verhouding, en daar betaal jij dan ook aan mee dus dat maakt de sieraden dan ook weer duurder natuurlijk. Dat willen we niet, of wel dan?

Om alles en iedereen blij te maken werkt het als volgt.

Ik geef hier dan aan wanneer de bestellingen voor merk X verzonden gaan worden en dan kun je meeliften. De rest werkt zoals gebruikelijk. Bestellingen die na aangegeven datum en tijd doorgegeven en aanbetaald zijn voor merk X – en de bestelling vanuit mij is al geplaatst bij de leverancier – zullen helaas moeten wachten op de volgende lichting. De wachttijden worden daardoor niet per se korter (dat probeer ik uiteraard wél voor elkaar te krijgen) maar wel duidelijk en overzichtelijk.

Heb je toch nog vragen?

Laat dan hieronder een reactie achter of stuur mij een mailtje, Instagram berichtje, Facebook pb’tje op de SoeshaPiercing pagina… Je weet me te vinden.