BVLA bestellingen - update

BVLA bestellingen – update

Just so you know:

Als je een bestelling bij mij hebt geplaatst voor BVLA, de productie zit nu op 55% klaar.

(qua tijd zegt het niet altijd alles, maar ik had beloofd je op de hoogte te houden).

 

Mocht je hierover meer vragen hebben dan verneem ik het uiteraard graag, zoals altijd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.