Prijslijst

Prijslijst

(je kunt in de winkel betalen met contant, contactloos, pinnen, credit cards…)

LET OP! Neem áltijd een geldig identificatiebewijs mee! Én, als je minderjarig bent moet je ouder of voogd ook legitimatie bij zich hebben plus – indien nodig – bewijs dat hij/zij jouw ouder of voogd is.

De prijzen zijn áltijd per stuk. Wél krijg je 10% korting als je twee dezelfde piercings in dezelfde sessie neemt. Bekijk op de webshop de sieraden die inbegrepen zijn bij de “standaard” prijs.

Als je met iets anders gepierced wilt worden zoals goud van BVLA of echte natuursteentjes van Industrial Strength of een ander type of modelletje o.i.d. dan kan dat ook! Maar dan wel op afspraak. De prijs van de piercing is die in de rechterkolom (“exclusief sieraad”) plus de prijs van het sieraad (vergeet het eventuele staafje niet) van de quality line die je op de webshop kunt bekijken. Je kunt dus helaas niet jouw eigen sieraad meenemen en daarmee gepierced worden.

LET OP!: Maak éérst een afspraak anders zou het kunnen dat er geen tijd meer voor je is. Dank voor je begrip.

Ik doe alles alleen (website, webshop, consulten, administratie, piercings plaatsen en verwisselen, voorraadbeheer…), hierdoor kan het voorkomen dat ik onvoldoende tijd heb om iedereen te behandelen wanneer er geen afspraak is gemaakt. Een afspraak kun je maken via social media, email, telefoon (maak eventueel gebruik van de voicemail en vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden).

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.