Prijslijst

Prijslijst

(je kunt in de winkel betalen met contant, contactloos, pinnen, credit cards…)

LET OP!

Neem áltijd een geldig identificatiebewijs mee!

(géén rijbewijs maar een ID kaart of paspoort) en als je minderjarig bent moet je ouder of voogd ook legitimatie bij zich hebben plus, indien nodig, bewijs dat hij/zij jouw ouders of voogd is, degene die gepierced wordt én ouder of voogd dus.

De prijzen zijn áltijd per stuk. Wél krijg je 10% korting als je twee dezelfde piercings in dezelfde sessie neemt.

Bekijk op de webshop de sieraden die inbegrepen zijn bij de “standaard” prijs.

Ook éxclusief sieraad?

Als je met iets anders gepierced wilt worden zoals goud van BVLA of echte natuursteentjes van Industrial Strength of een ander type of modelletje o.i.d. dan kan dat ook! Maar dan wel op afspraak. De prijs van de piercing is die in de rechterkolom (“exclusief sieraad”) plus de prijs van het sieraad (vergeet het eventuele staafje niet) van de quality line die je op de webshop kunt bekijken.

Je kunt dus helaas niet jouw eigen sieraad meenemen en daarmee gepierced worden.

LET OP!: Als je van ver komt, maak dan eerst een afspraak anders zou het kunnen dat er geen tijd meer voor je is. Dank voor je begrip.

Dat is zo omdat: Ik doe alles alleen (website, webshop, consulten, administratie, piercings plaatsen en verwisselen, voorraadbeheer…), hierdoor kan het voorkomen dat ik onvoldoende tijd heb om iedereen te behandelen wanneer er geen afspraak is gemaakt. Een afspraak kun je maken via social media, email, telefoon (maak eventueel gebruik van de voicemail en vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden).