help soesha

CoviDrama en hoe je Soesha kunt steunen

Het CoviDrama heb ik het maar genoemd. We kennen het inmiddels allemaal, over de hele wereld zelfs. Veel ondernemers komen helaas in de problemen door de maatregelen, die – geheel terecht – in gang zijn gebracht om de verspreiding van het virus in te dammen.

Dit houdt in dat de winkel van Soesha dicht is geweest, tussen 16 maart en 22 mei. Maar de rekeningen blijven komen, dus hoe zorgen we ervoor dat Soesha straks niet permanent moet sluiten? Ik heb een aantal oplossingen bedacht die wat steun kunnen geven.

Maar nu eerst een applaus

Voor de harde werkers die ons nu allemaal gaande houden. Zoals de mensen in de zorg en de mensen terug in de zorg en de leraren, juffen en meesters, klantenservicemedewerkers, accountmanagers, boekhouders, supermarktmedewerkers, systeembeheerders… allemaal mensen die ineens heel erg belangrijk zijn geworden of al waren maar nu wordt hun waarde nog eens goed in de spotlight gezet. Voor al deze mensen die in de huiselijke chaos waar we nu allemaal in wonen toch nog sportief hun werk uitstekend uitvoeren. Dankjulliewel.

Staande ovatie!

#blijfthuis

Hoe kun je Soesha steunen?

 1. Doneren
 2. Patreon
 3. Online Consult
 4. Delen
 5. Koop Een Cadeaubon Met Korting
 6. Capsule Trekken
 7. Gratis Verzending Op Je Webshop Bestelling
 8. Openingstijden En Bereikbaarheid Tijdens De Pandemie
 9. Google Recensie
 10. Lucky Grab Bag

Optie 1: Doneren

Daar hebben we uiteraard Ko-Fi voor, dat is gewoon een soort fooienpot, en de PayPal “donate” knop. Daar mag je doneren wat je wil.

Optie 2: Patreon

Het meest interessant voor jou is Patreon. Daar betaal je naar keuze $1 of $5 per maand zodat je (respectievelijk) alle toegang krijgt tot alle artikelen etc op deze blog behalve intiem en tepels, of álle toegang tot alles op deze blog.

Become a Patron!

Optie 3: Online consulten blijven mogelijk.

Optie 4: Delen

Volg mijn sociale media kanalen en deel posts van mijn account en like ze en comment erop, dat stimuleert (schijnt, maar het is wel merkbaar) de “betrokkenheid” van mijn posts en daarmee de bekendheid van mijn account waardoor meer anderen ook mijn accounts zien en – als het ze net zo goed bevalt als jou – zullen volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

?Get the look now! ?Fresh lobe and lower helix piercing.? Jewellery by @industrialstrength Gems from @swarovski ❤️❤️❤️ . ?Get the look now! ? Surf to the webshop (link in linktree in bio or DM for direct link) and use code ? CORONA ? for free worldwide shipping.? . #soeshapiercing #theinfirmary #professionalandsafebodypiercing #safepiercing #piercingideas #piercingsofinstagram #denhaag #Scheveningen #theinfirmary #handpolishedjewelry #interallythreaded #Swarovski #implantgradetitanium #theHague #lahaye #legitbodyjewelry #legitbodypiercing #piercingaftercare #piercingnederland #070 #becauseyoureworthit #earringsarepiercingstoo #earpiercing #curatedear #cartilagepiercing

Een bericht gedeeld door Emmie. met “ie” (@soeshapiercing) op

Optie 5: Koop een cadeaubon met korting!

Koop een PAPIEREN cadeaubon met 10% korting met code PAPIBON (let op!! voer de code PAPIBON in bij het vakje “kortingscode” bij het afrekenen, anders krijg je die korting niet!!) via de webshop, deze stuur ik je op met de post, er staat geen datum op, en zo heb je alvast wat gespaard voor je droom piercing straks. Deze actie eindigt op 26 mei 2020 om middernacht.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Become a Patron!

Optie 6: Capsule trekken

Een speelgoed automaat, capsule automaat met verborgen verassingen. Voor €2 kan je een keer draaien. Dan krijg je een capsule bolletje met iets erin. Wat kan erin zitten? 1, 2 of 3 piercingsieraden, plugs, tunnels, navelpiercing sieraden, tongpiercing sieraden, oorbellen… Maar ook kortingsbonnen, golden tickets, verborgen schatten zoals bijvoorbeeld:

 • Gratis piercing fee (dus de prijs van de piercing is dan ziltch, noppes, nada, niente… exclusief sieraad),
 • 15% korting,
 • 25%korting,
 • €20 euro vrij te besteden,

​Dus kijk goed naar het kaartje of kaartjes die in de capsule zitten! En zolang ik aan het opruimen ben blijf ik ‘m bijvullen. Met hier en daar een bon. Zolang de voorraad strekt dus. Ruilen is niet mogelijk.

Uiteraard kun je nu niet een fysieke capsule trekken in de winkel wegens COVID-19.

Maar wat wél kan is: Doneer € 4 (want inclusief binnenlandse verzendkosten per briefpost) via de PayPal “donate” knoppen op de blog (of hier klikken op de woorden “donate“/”doneer“), zet in de opmerkingen van je donatie “capsule” met het aantal capsules dat je wilt trekken (€4 = 1 capsule+verzenden), zorg dat jouw adres gegevens op jouw PayPal account up to date zijn want deze gebruik ik dan om de inhoud van jouw capsule per briefpost naar jouw huisadres te zenden.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Covidrama, we kennen het allemaal inmiddels. Dit houdt in dat de winkel van Soesha dicht is, dus hoe zorgen we ervoor dat Soesha blijft bestaan?

Become a Patron!

Optie 7: Gratis verzending op je bestelling

Bestel via de webshop met code CORONA voor gratis wereldwijde verzending. DOEN! Want er zijn mooie nieuwe items geplaatst. Daar heb ik ook een live chat functie (rechts onderin vind je een turkoois balletje met een spraak bubbel, klik daarop om je vraag te stellen) waarmee ik je direct kan helpen het juiste artikel uit te zoeken, de juiste nazorg of sieraad, de maat, overleggen wat wijsheid is voor je wensen en meer. Deze actie is geldig tot 26 mei om middernacht.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Covidrama, we kennen het allemaal inmiddels. Dit houdt in dat de winkel van Soesha dicht is, dus hoe zorgen we ervoor dat Soesha blijft bestaan?

Optie 8: Lees dit artikel op de blog voor meer informatie over openingstijden e.d. tijdens de Coronacrisis.

Check dit artikel om te lezen wat het voor Soesha inhoudt en wat je eventueel nog meer kan doen. Zoals het @soeshapiercing instagram account te liken en te delen, of hetzelfde met de facebook pagina SoeshaPiercing.

Optie 9: Google recensie

Als je een bedankje wilt sturen waardeer ik een Google recensie uiteraard ook enorm. En dat is altijd gratis.

Optie 10: Lucky Grab Bag

10 sieraden uit de collectie die bestemd was voor de automaat, voor maar €15.

Alweer lekker voordelig voor je want nu zijn de sieraden feitelijk €1.50 per stuk inclusief (binnenlandse) briefpostverzending.

– Voor buitenland wil ik je vragen even contact met mij op te nemen zodat ik kan kijken of ik voor jou ook de verzendkosten gratis kan doen of het toch een kleine bijdrage zal moeten kosten. –

Je mag 1 piercing (dus bijvoorbeeld: oorpiercing, navel piercing, lippiercing of een andere piercing) voorkeur opgeven dan is er iig één sieraad in de Lucky Grab Bag dat voor jouw piercing (gaatje dus) geschikt is. Het is dan wel misschien niet jouw kleur, misschien niet jouw maat, maar misschien ook wél. En, niet te vergeten, zitten er nog 9 andere sieraden in, compleet willekeurig gekozen.

Hoe doe je mee?

 • Doneer 15 euro via PayPal
 • Zet in de opmerkingen van je donatie dat je een Lucky Grab Bag wilt,
 • Welke piercing voorkeur je hebt en
 • Controleer je op PayPal gegeven adres informatie

Dan doe ik de rest en verzend ik het naar het door jou op PayPal aangegeven adres.

Hoe dan ook, alle beetjes helpen en ik dank je alvast hartelijk voor het lezen van dit artikel, voor je begrip, voor je donatie voor je steun en voor het delen van dit blog op sociale media.