Cov-i-Drama en hoe je Soesha kunt steunen

Hoe bied je steun tijdens de lockdown?

Het Cov-i-Drama heb ik het maar genoemd. Veel ondernemers komen helaas in de problemen door de maatregelen, die – geheel terecht – in gang zijn gebracht om de verspreiding van het virus in te dammen.

Maar de rekeningen blijven komen, dus hoe steun je een kleine ondernemer tijdens de crisis? Ik heb een aantal oplossingen bedacht die wat steun kunnen geven.

Maar nu eerst een applaus

Voor de harde werkers die ons nu allemaal gaande houden. Zoals de mensen in de zorg en de mensen terug in de zorg en de leraren, juffen en meesters, klantenservicemedewerkers, accountmanagers, boekhouders, supermarktmedewerkers, systeembeheerders… allemaal mensen die ineens heel erg belangrijk zijn geworden of al waren maar nu wordt hun waarde nog eens goed in de spotlight gezet. Voor al deze mensen die in de huiselijke chaos waar we nu allemaal in wonen toch nog sportief hun werk uitstekend uitvoeren. Dankjulliewel.

Staande ovatie!

#blijfthuis

Hoe kun je Soesha steunen?

 1. Doneren
 2. Patreon
 3. Online Consult
 4. Delen
 5. Koop Een Cadeaubon Met Korting
 6. Capsule Trekken
 7. Gratis Verzending Op Je Webshop Bestelling
 8. Openingstijden En Bereikbaarheid Tijdens De Crisis
 9. Google Recensie
 10. Lucky Grab Bag
 11. NEW!: Soesha Fan Merch!

Optie 1: Doneren

Daar hebben we uiteraard Ko-Fi voor, dat is gewoon een soort fooienpot, en de PayPal “donate” knop. Daar mag je doneren wat je wil.

Optie 2: Patreon

Een hele interessante manier om steun te bieden tijdens de lockdown is Patreon. Daar betaal je naar keuze $1 of $5 per maand zodat je (respectievelijk) alle toegang krijgt tot alle artikelen etc op deze blog behalve intiem en tepels, of álle toegang tot alles op deze blog.

Become a Patron!

Optie 3: Online consulten blijven mogelijk.

Optie 4: Delen

Een andere mooie vorm van steun tijdens de lockdown is het volgen van Soesha’s sociale media kanalen. Maar niet alleen dat natuurlijk. Deel ook posts van het Soesha account, like ze en comment erop, dat stimuleert (schijnt, maar het is wel merkbaar) de “betrokkenheid” van mijn posts en daarmee de bekendheid van Soesha’s account waardoor meer anderen ook Soesha’s account zien en – als het ze net zo goed bevalt als jou – zullen volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

?Get the look now! ?Fresh lobe and lower helix piercing.? Jewellery by @industrialstrength Gems from @swarovski ❤️❤️❤️ . ?Get the look now! ? Surf to the webshop (link in linktree in bio or DM for direct link) and use code ? CORONA ? for free worldwide shipping.? . #soeshapiercing #theinfirmary #professionalandsafebodypiercing #safepiercing #piercingideas #piercingsofinstagram #denhaag #Scheveningen #theinfirmary #handpolishedjewelry #interallythreaded #Swarovski #implantgradetitanium #theHague #lahaye #legitbodyjewelry #legitbodypiercing #piercingaftercare #piercingnederland #070 #becauseyoureworthit #earringsarepiercingstoo #earpiercing #curatedear #cartilagepiercing

Een bericht gedeeld door Emmie. met “ie” (@soeshapiercing) op

Optie 5: Koop een cadeaubon met korting!

Koop een PAPIEREN cadeaubon met 20% korting met code PAPIBON (let op!! voer de code PAPIBON in bij het vakje “kortingscode” bij het afrekenen, anders krijg je die korting niet!!) via de webshop, deze stuur ik je op met de post, er staat geen datum op, en zo heb je alvast wat gespaard voor je droom piercing straks. Deze actie eindigt wanneer de huidige lockdown opgeheven wordt.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Become a Patron!

Optie 6: Capsule trekken

Een speelgoed automaat, capsule automaat met verborgen verassingen. Voor €2 kan je een keer draaien. Dan krijg je een capsule bolletje met iets erin. Wat kan erin zitten? 1, 2 of 3 piercingsieraden, plugs, tunnels, navelpiercing sieraden, tongpiercing sieraden, oorbellen… Maar ook kortingsbonnen, golden tickets, verborgen schatten zoals bijvoorbeeld:

 • Gratis piercing fee (dus de prijs van de piercing is dan ziltch, noppes, nada, niente… exclusief sieraad),
 • 15% korting,
 • 25%korting,
 • €20 euro vrij te besteden,

​Dus kijk goed naar het kaartje of kaartjes die in de capsule zitten! En zolang ik aan het opruimen ben blijf ik ‘m bijvullen. Met hier en daar een bon. Zolang de voorraad strekt dus. Ruilen is niet mogelijk.

Uiteraard kun je nu niet een fysieke capsule trekken in de winkel wegens de p*nd3m1e.

Maar wat wél kan is: Doneer € 4 (want inclusief binnenlandse verzendkosten per briefpost) via de PayPal “donate” knoppen op de blog (of hier klikken op de woorden “donate“/”doneer“), zet in de opmerkingen van je donatie “capsule” met het aantal capsules dat je wilt trekken (€4 = 1 capsule+verzenden), zorg dat jouw adres gegevens op jouw PayPal account up to date zijn want deze gebruik ik dan om de inhoud van jouw capsule per briefpost naar jouw huisadres te zenden.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Cov-i-drama, we kennen het allemaal inmiddels. Hoe steun je een kleine onderneming tijdens de crisis?

Become a Patron!

Optie 7: Gratis verzending op je bestelling

Bestel via de webshop voor €30 of meer en krijg gratis binnenlandse verzending. DOEN! Want er zijn mooie nieuwe items geplaatst. Daar heb ik ook een live chat functie waarmee ik je direct kan helpen het juiste artikel uit te zoeken, de juiste nazorg of sieraad, de maat, overleggen wat wijsheid is voor je wensen en meer. Deze actie is geldig tot de huidige lockdown opgeheven wordt.

deze actie is niet te combineren met andere acties.

Covidrama, we kennen het allemaal inmiddels. Dit houdt in dat de winkel van Soesha dicht is, dus hoe zorgen we ervoor dat Soesha blijft bestaan?

Optie 8: Lees dit artikel op de blog voor meer informatie over openingstijden e.d. tijdens de crisis.

Check dit artikel om te lezen wat het voor Soesha inhoudt en wat je eventueel nog meer kan doen. Zoals het @soeshapiercing instagram account te liken en te delen, of hetzelfde met de facebook pagina SoeshaPiercing.

Optie 9: Google recensie

Een hele mooie manier om een ondernemer te steunen tijdens de lockdown is door een Google recensie te plaatsen. En dat is altijd gratis.

Optie 10: Lucky Grab Bag

10 sieraden uit de collectie die bestemd was voor de automaat, voor maar €15.

Alweer lekker voordelig voor je want nu zijn de sieraden feitelijk €1.50 per stuk inclusief (binnenlandse) briefpostverzending.

– Voor buitenland wil ik je vragen even contact met mij op te nemen zodat ik kan kijken of ik voor jou ook de verzendkosten gratis kan doen of het toch een kleine bijdrage zal moeten kosten. –

Je mag 1 piercing (dus bijvoorbeeld: oorpiercing, navel piercing, lippiercing of een andere piercing) voorkeur opgeven dan is er iig één sieraad in de Lucky Grab Bag dat voor jouw piercing (gaatje dus) geschikt is. Het is dan wel misschien niet jouw kleur, misschien niet jouw maat, maar misschien ook wél. En, niet te vergeten, zitten er nog 9 andere sieraden in, compleet willekeurig gekozen.

Hoe doe je mee?

 • Doneer 15 euro via PayPal
 • Zet in de opmerkingen van je donatie dat je een Lucky Grab Bag wilt,
 • Welke piercing voorkeur je hebt en
 • Controleer je op PayPal gegeven adres informatie

Dan doe ik de rest en verzend ik het naar het door jou op PayPal aangegeven adres.

Optie 11: Soesha Fan Merch!

Rep nu je Soesha Fandom door voortaan je boodschappen in deze tote te stoppen bijvoorbeeld, of de fancy shpancy mondkapjes, stickers, buttons, T-Shirts…

De Soesha Fan tote.
De doos was amper open of ik was al verliefd op de textuur de afwerking, de druk… alles! Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

Bekijk alle Merch hier.

Hoe dan ook, alle beetjes helpen en ik dank je alvast hartelijk voor het lezen van dit artikel, voor je begrip, voor je donatie voor je steun en voor het delen van dit blog op sociale media.