Curated Piercings

Curated Piercings

Oké, dus men neemt een oor

(of een mond, neus of heel gezicht of ander lichaamsdeel, maar nu even een oor als voorbeeld)

Je hebt oorbelletjes. Misschien een paar en verder niet zo veel. Maar je wilt er wat mee doen. Je weet alleen niet precies wat.

Dus dan kijk je op het internet.  Op Pinterest, op Instagram en je ziet een boel leuke dingen maar loopt toch vast. Misschien staat het je wel, of niet, of “wat zijn de sieraad mogelijkheden eigenlijk? En werkt het wel met mijn leefstijl?”

Nou daar heb je mij voor.

Je komt langs en ik neem een foto. Dan gaan we tekenen. Ik laat je wat sieraad mogelijkheden zien. Vertel me jouw budget. The sky is the limit!

Ik zie sowieso piercings tevoorschijn springen als ik naar iemands oor of gezicht of wat dan ook aan het kijken ben. Vraag ernaar!

“Goh, Emmie wat zie je allemaal op mijn gezicht of oor of wat dan ook? Wat zou mij staan? Wat zou werken met mijn anatomie en leefstijl?” Kom een gesprekje voeren en vraag door. Met smaak valt niet te twisten dat is natuurlijk ook zo maar ik kan je wel op nieuwe ideëen brengen.

Ik ben lichtelijk gepassioneerd en heb een klein beetje een idee wat voor mogelijkheden er zijn met piercings.

Of!  en dan kom ik even met een term die in het engels nu heel hip is maar eigenlijk ook helemaal niet verkeerd:

“Curated Piercings”.

Afgeleid van het woord curator. Van een museum.

Voorbeeldje van wat er gedaan kan worden. Het is niet alleen mooi, het is ook nog eens goed voor je! veilige piercing sieraden zijn meestal een goed begin als je piercings je telkens maar kopzorgen blijven geven.

Hier even de betekenis van Wikipedia:

“Een curator van een tentoonstelling is degene die, in dienst van een museum of op projectbasis, een tentoonstelling organiseert en er de verantwoordelijkheid voor neemt. De term is overgenomen uit het Engels en wordt in de expositiewereld vaak als synoniem gebruikt voor ‘tentoonstellingsmaker’. De functie van curator dient onderscheiden te worden van die van conservator, die een museale collectie beheert. Een conservator kan uiteraard ook zelf als curator optreden, hoewel deze rollen tegenwoordig steeds meer onderscheiden worden.

De belangrijkste taak van een curator bestaat uit het bepalen van onder andere het tentoonstellingsconcept, de titel, de inrichting en de te tonen objecten (ook wel “betekenisvol kiezen” genoemd). De objecten die hij of zij laat zien kunnen afkomstig zijn van één bepaald museum, van meerdere musea, maar ook van bruikleengevers.”

Specifiek voor én met jou de juiste sieraden uitzoeken.

14k massief witgouden Baguette knopje met echt Amethyst. Sieraad van Body Vision Los Angeles voor sieraden met inwendig schroefdraad. De beste kwaliteit, duurzaam, veilig en op maat gemaakt.

En dan heb ik het niet over balletjes, kleurtjes en ringetjes. Oooh nee. Ik heb het over échte sieraden.

Nieuwsgierig geworden? Wat gaat dat kosten? Hoe pakken we dat aan?

Stuur me een mailtje, reageer hieronder of stuur me een berichtje via sociale media.

Óf! plan jezelf ff in! :D

Let's get talkin'!