bodygems screw on

Dure piercing

Al deze piercings zijn geplaatst met handgemaakte sieraden van 14 caraats goud uit Los Angeles, Californië, VS. Wil jij dit ook? Dat kan bij SoeshaPiercing: The Infirmary. Neem contact op voor meer informatie.

Dure piercing: De relatie tussen prijs en kwaliteit.

Zoals ik mijn vorige artikel hierover vertelde, zijn sommige piercings iets prijziger omdat er merk sieraden bij gebruikt worden of omdat kwaliteit nou eenmaal iets prijziger is dan shoppingcenter sieraden.

Kwaliteit is belangrijk bij piercings.

De sieraden blijven toch letterlijk dwars door je huid zitten, tijdens de wondgenezing en erna, dus de sieraden moeten goed vervaardigd zijn. En als ze ook nog een mooi eruit moeten zien met edelsteentjes of goud, dan gaat al gauw de prijs stijgen. Als je voor kwaliteit en duurzaamheid kiest, plus de vakbekwaamheid van jouw vertrouwde piercer kun je nou eenmaal iets meer centjes kwijt zijn aan jouw nieuwe piercing dan als je dat bij een juwelier laat plaatsen of bij iemand thuis.

Bezel-set Cabochon Red Paua Shell by Industrial Strength

Bezel-set Cabochon Red Paua Shell by Industrial Strength, verkrijgbaar bij SoeshaDuka.nl

Goedkoop is duurkoop, en dat is nu eenmaal zo.

Maar toch vindt niet iedereen dat belangrijk, of is het misschien onduidelijk waarin het verschil precies zit.

De kapper is toch al gauw tussen de 50 en de 150 euro. De nagelstyliste is ook iets van 40 euro per keer en moet ook om de paar maanden opnieuw bezocht worden. Dat tikt aardig aan. Maar een dure piercing, waarvan de prijs kan wisselen tussen 35 en 150 euro, is – bij een betrouwbare piercer – blijvend, eenmalig en duurzaam.

allemaal van echt goud van BVLA en BodyGems en wellicht ook Anatometal. Op maat gemaakte sieraden met oog voor detail, veiligheid en duurzaamheid. Piercings en foto niet van mij daarentegen.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.