Eerlijk duurt het langst

Eerlijk duurt het langst

Ik ben ook maar een mens.

Zelfs als je al een hele tijd professioneel piercer bent en heel precies te werk gaat en een goed timmermansoog hebt… kun je nog wel eens, af en toe, heel soms, een fout maken en een piercing schuin of scheef gezet hebben. Maar wat dan?

Eerlijk duurt het langst.

Als piercer heb je te maken met mensen, met verschillende anatomiëen. Je moet de maten van sieraden min of meer van te voren kunne inschatten omdat even passen geen optie is omwille de hygiëne. En als je veel ervaring hebt gaat het vrijwel altijd op rolletjes. Maar heel af en toe, kan er toch nog iets mis gaan, ondanks van te voren aftekenen, opmeten, bekijken, voelen, inschatten, bij lichten… En dat heb ik ook weleens. Maar wat doe je dan? Ik ben zelf heel erg aandachtig op details en lichtelijk neurotisch ingesteld. Ik kan er absoluut niet tegen als iets niet kaarsrecht gebeurd. Ook heb ik een tikkeltje smetvrees, en controlefreak, dus let ik altijd goed op. Ik zorg dat ik zo veel mogelijk van te voren weet en zo veel mogelijk voorbereid heb voor het geval dat er iets net iets anders gaat dan gepland. En dat is iets wat bijna altijd wel gebeurd, bij iedere piercing, op ieder persoon.

Anticiperen noemen we dat. Dat is iets waar ik erg goed in ben geworden. En dat voorkomt een hoop kleine vervelende dingetjes.

Maar zelfs met al dat ge-anticipeer, zelfs met al die ervaring kan er nog wel eens iets anders gaan dan gepland. Worst case, de piercing is schuin geëindigd. Ik kijk altijd naar de piercing achteraf om te kijken hij wel helemaal naar mijn zin uit is gekomen. Veel mensen zeggen dan, wanneer ik dit erbij zeg, dat ik het vast niet zou zeggen als het niet goed zat. Maar dat doe ik dus wel. Want ik wil dat iedere piercing die door mij gezet is ook echt goed zit. En als ik twijfel dan kan ik het ook niet loslaten.

Als ik iemand naar buiten zou laten lopen met een piercing waar ik niet helemaal achter sta dan zou het aan me vreten, dat kan wel een week duren en dat is niet eens overdreven.

Dus als ik een keer een piercing zet die niet helemaal naar wens uit komt geef ik dat aan, laat ik het zien aan de klant en bespreek ik dat met ze. In de meeste gevallen gaat het om iets zo kleins dat ze het zelf niet eens zien. Maar ze waarderen altijd wel erg dat ik dat eerlijk aan geef en net als de titel van dit artikel, eerlijk duurt het langst. En dat is tenslotte ook zo. Want bij mij, persoonlijk, als iemand dat zou zeggen zou ik wel een vertrouwd gevoel krijgen bij diegene en daardoor dus ook die piercer vertrouwen dat mijn piercings met zorg geplaatst worden en dat diegene met mij meedenkt. Daarom zou ik het dus ook net iets minder erg vinden als er een keer iets minder goed gaat.

In 3 gevallen tot nu toe, is het voorgekomen dat ik een piercing zo heb gezet dat ik er zelf niet tevreden mee was en de klant dat ook zag. Dan geef ik altijd drie opties. Je kunt het eruit halen en je geld terug krijgen. Je kunt het laten zitten en er verder prima mee zijn of ik kan het nu voor je opnieuw piercen. Als ik een piercing exact op dat moment opnieuw pierce, wordt het wondje door de vorige keer prikken doe je lichaam gezien als een ander wondje die het dan ook gewoon geneest als een ander wondje. De nieuwe piercing moet je dan verzorgen als normaal en dat zal dan ook geen problemen verder geven.

Omdat ik deze opties geef en eerlijk ben en laat weten wat er mis is gegaan hebben de mensen tot nu toe altijd gekozen voor de laatste en dat is fijn want dan is het ook vrijwel altijd goed gecorrigeerd.

Deze mensen zijn dan ook allemaal een keer bij mij teruggekomen voor iets anders zoals advies, sieraden of een nieuwe piercing. Eerlijk duurt het langst en schept vertrouwen en dat is nou precies het beeld wat ik van Soesha wil geven aan de wereld.

Soesha kun je vertrouwen voor een goede piercing, persoonlijke zorg en aandacht, kwaliteits sieraden en aandacht voor detail.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan. Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.