Veel gestelde vragen - FAQ

Veel gestelde vragen – FAQ

Veel Gestelde Vragen – FAQ

Veel vragen worden mij regelmatig gesteld, om het even makkelijker te maken voor jou om je antwoord terug te vinden heb ik ze hier op een rijtje gezet.

Zit jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust even contact op! Dit kan per mail, bellen of via de sociale media.

LET OP!: Als je van ver wil langskomen in de studio, maak dan eerst een afspraak anders zou het kunnen dat er geen tijd meer voor je is. Dank voor je begrip.

Dat is zo omdat: Ik doe alles alleen (website, webshop, consulten, administratie, piercings plaatsen en verwisselen, voorraadbeheer…), hierdoor kan het voorkomen dat ik onvoldoende tijd heb om iedereen te behandelen wanneer er geen afspraak is gemaakt. Een afspraak kun je maken via social media, email, telefoon (maak eventueel gebruik van de voicemail en vergeet daarbij niet je telefoonnummer te vermelden).

Hoe gebruik ik de blog?

In het menu klik je op “alle piercings” dan verschijnt er ook een drop down menu waarin je kunt kiezen te kijken naar de categorie die voor jou het meest van toepassing is. Als het moeilijk zoeken is of je weet niet precies waaronder hetgeen wat je zoekt moet vallen kun je gebruik maken van de zoekmachine die zich op mobiel onderin bevindt of bovenin rechts op tablet en pc.

Waar is de winkel?

De winkel is aan de Badhuisstraat in Den Haag. Zie hier alle verdere contact informatie en het adres. Te ver weg? Bekijk de lijst betrouwbare piercers voor een goede studio bij jou in de buurt.

Moet ik een afspraak maken voor het laten zetten van een piercing?

Ik werk alleen nog maar op afspraak. Aangezien ik alléén werk wil ik de wachttijden zo kort mogelijk houden en de beste manier om dit te doen is door dat iedereen op afspraak komt. Maar ben je toevallig in de buurt kun je natuurlijk altijd even kijken of er nog plek is voor je. Je kunt hiervoor mailen maar ook gewoon even bellen met 0702148937.

Hoe oud moet je zijn voor het laten zetten van een piercing?

Hoe oud moet je zijn?

Plaatst Soesha ook piercings?

Jazeker! Bekijk studio informatie, prijzen en contact informatie hier.

Schiet Soesha ook oorbellen?

Nee, ik gebruik geen pistooltje of push-through systeem. Maar ik pierce wel. Lees hier waarom wel en waarom niet. Oorbelletjes kunnen al bij kinderen vanaf 4-5jaar. Neem contact op voor meer informatie. 

Wat zijn de openingstijden?

Bekijk de openingstijden hier.

Contact Soesha

Wat kost een piercing?

Met standaard sieraden kun je de prijzen hier bekijken. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden wat sieraden betreft zoals goud, edelstenen, grote merken etc… Dan kijk je naar de prijs exclusief sieraad en tel je daar de prijs van het door jou gekozen sieraad bij op.

Prijslijst

Hoe weet ik welke maat sieraad ik moet hebben?

Daar heb ik heel handig een aparte pagina voor ingericht waar alles duidelijker wordt voor je. Klik hier.

Hoe kan ik de winkel bereiken als ik vragen heb?

Je kunt mij een mail sturen: info@soesha.nl of info@soeshaduka.nl of een privé berichtje sturen naar de Facebook pagina of gebruik maken van een van de andere sociale media als je dat makkelijker vindt.

Kan ik met goud(kleurig)en sieraden gepierced worden?

Jazeker. Ik heb titanium sieraden of Niobium sieraden die ik door het anodiseren goudkleurig kan maken of rose goud bijvoorbeeld, maar ik heb ook echt gouden sieraden, rose gouden sieraden, wit gouden sieraden waar je direct mee gepierced kunt worden. Deze vallen niet onder de standaard piercings maar onder de “meer pierceables”. Ook als het gewenste sieraad niet bij mij op voorraad is kan ik deze eventueel op maat laten maken.

Hoe weet ik welk nazorg product voor mij geschikt is?

Neem een kijkje op de blog. Daar vind je ook een artikel over de verschillende middeltjes verkrijgbaar voor piercings maar ook veel informatie over veelvoorkomende problemen met piercings. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op.

Hoe weet ik welk sieraad geschikt is voor mijn piercing?

Op deze pagina vind je veel informatie over piercings, materialen, sieraden, allergieën e.d. maar ook hier in de webshop heb ik de sieraden op plek gerangeerd, dat wil ook nog schelen met zoeken.

Waar vind ik de sieraden op de webshop?

De sieraden (al dan niet onderverdeeld in soorten, maten, materialen, merken, op plek…) vind je hier.

Waar vind ik de nazorg middelen op de webshop?

De nazorgmiddelen vind je in de Drogisterij van de webshop. Ik heb hier even de link naar nazorgmiddelen voor het gemak.

Vanaf wanneer mag ik mijn oorbel of piercing verwisselen?

Dat hangt van de piercing af. Bij oorbellen in de oorlel, dus de eerste of tweede oorbel (niet 3e of 4e) is het  – wanneer gepierced (niet geschoten dus), wanneer goed verzorgd en dat de genezing zonder problemen is verlopen – na ongeveer 8 weken volledig genezen en kan dan het sieraad worden gewisseld. Bij andere piercings kan het iets heel anders zijn. Vraag om persoonlijk advies of lees meer over piercings en geneestijden op deze website.

Persoonlijk advies is altijd beter want ieder lichaam is anders en helaas is niet iedere piercer even goed of betrouwbaar.

Met welke sieraden kan ik de piercing of oorbel laten zetten?

Bekijk hier de sieraden geschikt voor bij het plaatsen.

Ik heb een tang nodig waar vind ik die?

Tangen vind je op de webshop, in de Drogisterij, onder “gereedschap”.

Hoe weet ik welke tang ik nodig heb?

Informatie over benodigdheden bij piercings vind je hier. Hier is een linkje voor je wat je al een eind op weg zal helpen.

Ik wil mijn piercing laten zetten bij SoeshaPiercing met een sieraad dat ik in de webshop heb gezien, kan dat?

Jazeker! Neem even contact met mij op en bekijk hier de sieraden die gebruikt kunnen worden bij het plaatsen van de piercing (al dan niet op afspraak).

Ik heb hulp nodig bij het plaatsen van mijn sieraad, kan ik om hulp vragen?

Maak een afspraak dan doe ik dat voor je. Ik vraag hiervoor een kleine vergoeding voor mijn tijd en materialen (handschoenen, schoonmaakmiddelen, ontsmetting, bankpapier, gaaskompres, glijmiddel op waterbasis, taper/insertion pin, hemostat…).

Ik wil mijn piercing laten nakijken maar ik woon ver weg, wat kan ik doen?

Hiervoor kun je ook een online consult boeken. Met behulp van voldoende informatie en duidelijke foto’s komen we al een heel eind. Dit weet ik want ik doe dit al sinds 2009, ook online dus.

Ik moet een MRI scan krijgen binnenkort, moeten al mijn piercings eruit?

Niet per se. Orthopedisch chirurgen geven de voorkeur aan titaniumimplantaten vanwege hun sterkte en biocompatibiliteit. De niet-magnetische eigenschappen van Titanium maken het compatibel voor gebruik met een MRI. Kunstgewrichten, chirurgische schroeven, botplaten en pacemakers maken allemaal gebruik van titanium. Kortom, als je sieraden van een betrouwbare piercer komen en van ASTM F136 Titanium zijn, dan zou je ze in moeten kunnen houden. Bespreek dit uiteraard met je behandelend arts maar zoals gezegd, als mensen met implantaten gescand kunnen worden zou jij dat met jouw piercings ook moeten kunnen. Desnoods moeten ze de scanner op een andere setting moeten zetten die speciaal is voor mensen met implantaten.

Zat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan gerust even contact op! Dit kan per mail, bellen of via de sociale media.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.