Gastenboek

Ik hoor graag wat je van de website vindt.

Laat gerust je ongezouten mening achter :).

Let op: Deze pagina is niet bedoeld om vragen te stellen!

Hiervoor kun je een mail sturen naar info@soesha.nl om een persoonlijk consult aan te vragen of een online consult via de webshop.

Recensie schrijven?

Wil je dan alsjeblieft naar mijn Facebook Pagina en/of Google surfen om mijn services te beoordelen?

Duizendmaal dank!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen

(volgens de openingstijden van de fysieke winkel) 

naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan

(wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan).

Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

33 thoughts on “Gastenboek

 1. Zeer professioneel; kundig, hygiënisch en goede informatie. Dat alles geeft terecht veel vertrouwen en een goed resultaat!

 2. Emmie heeft bij mij een daith piercing geplaats en een dubbele conch (met een aantal weken ertussen).
  Ze neemt echt de tijd voor je en zorgt dat je je op je gemak voelt.
  Geen 1 vraag is te gek en alles beantwoord ze snel (oa via mail/messenger) en met veel geduld.
  Bedankt Emmie, ik ben erg blij met mijn piercings en rij voor je professionaliteit en vriendelijkheid graag vanuit Brabant naar Den Haag!

 3. Hallo Emmie,

  Even hierO een bericht enkele maanden na. Het plaatsen van een PA piercing.Ik heb van Emmie een staafje aangemeten gekregen.
  Zoals ik al zei heb ik dit voor mijn vriendin gedaan en uiteraard ook een beetje voor mijzelf.Ik vind het een aanrader voor iedereen die meer gevoel aan intimiteit wil toevoegen.
  Het voelt goed .Met een beetje gefriemel Is hij op oorlogs sterkte.,het plassen is staande. Zelfs geen probleem zoals ik. Vaak gelezen heb.sterker nog het is eigenlijk voor alles een aanrader .
  Een klein probleempje kan het Wel vormen.Ik ben mijn vriendin trouw maar door zo n staafje word. Het vaak getriggerd.Dus eigenlijk
  Meer lusten dan lasten …….of was het nou andersom. Meer last. Dan lust ? Kortom een aanrader voor. Een ieder die wil genieten van intimiteit met meer genot en passie voor elkaar.

  Emmie bedankt voor het plaatsen voor mijn meer dan tevreden PA piercing.

 4. Hallo Emmie,

  Voor Mn vriendin wilde ik graag een piercing.
  Ik wilde een piercing gelijk een gestemde te zijn.Dat heb ik voor haar over.

  Zei heeft een navel piercing.Ik. Wilde een PA piercing.
  Eenmaal bij Emmie zag ik de ring.Deze vond ik zo groot dat ik terstond. Twijfelde.Door haar rustige benadering kon ik gaan en als ik zover. Was terug kon komen…….Thanxs.

  Na 3 weken gedacht. En gemaild te hebben met Emmie werd ik enthousiast van haar idee om een bescheiden staafje te zetten.

  Ik wilde dat staafje hebben.
  Bij Emmie op de tafel kreeg ik bij het prikken wel een redelijk stevige pijn Scheut.
  Na 4 dagen. Dacht ik dat ie genezen was hetgeen nog wel iets gevoelig.
  Ik had in het begin een probleem dat. Het staafje naar onderen ging.Met als gevolg dat een knopje geheel in Mn plasbuis zat.
  Bij mijn werk had ik geregeld ( net bij klanten )irritatie.
  Wat mij opviel bij alle recensies was het staande plassen Een probleem.Nou bij mij had ik juist een hardere straal .

  Voor iedereen die twijfels. Heeft DOEN !!!!!!

  Het is inwendig een masserend gevoel.met gevolg veel genot.

  Ik wil niet meer anders

  Emmie thanxs

 5. Ik ben inmiddels meerdere malen bij Emmie geweest. Ze heeft mijn helix piercing gepierced en helpt mij met mijn ontstoken 3e gaatje. Ze heeft me zo goed geholpen! Ze heeft zeer veel kennis, werkt super hygiënisch en legt alles goed uit. Ik voelde me gelijk op m’n gemak. Ik heb altijd pech gehad met de heling en zetten van m’n vorige piercings maar bij soesha zit ik helemaal goed. Ik kom regelmatig langs voor check-ups en ze neemt elke keer weer de tijd om m’n piercings te beoordelen en advies te geven. Al mijn toekomstige piercings laat ik zeker door haar zetten!

 6. Hi Soesha,
  Ik weet dat dit niet jouw naam is,maar sinds ik op je website kijk zit deze naam in mijn hoofd.
  Ten eerste wil ik je complimenten geven over je website,wat moet daar veel onderzoek en werk in gezeten hebben.
  Hij is echt perfect!!!
  Afgelopen zaterdag ben ik bij je in de shop geweest (vanuit Amsterdam) naar Den Haag.Hier kon ik met mijn vraag over mijn ontstoken cheek piercing terecht.
  Daar heb ik geen spijt van ,wat heb jij mij goed geholpen,nieuwe sieraden aangeschaft en kleine plastic ringetjes om de piercing heen gedaan.het is nu dinsdag avond en alles is nu prima.volgens de huisarts en tandarts moest ik de piercing direct verwijderen maar dat had ik niet gedaan.
  Achteraf gelukkig maar,want jij bent mijn reddende engel geweest.
  Te gekke service,echt een piercer haar vak verstaat.

  Fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol 2017
  Groet Bianca
  .

 7. Hoi Emmie,

  bedankt voor het plaatsen van mijn piercings in mijn oren!
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je het super hebt gedaan, heel relaxte atmosfeer, kordate handeling en goede goede uitleg. ben helemaal blij!
  Heel veel succes met je shop! Groetjes Oma 😉

 8. heeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy,

  op deze site staat echt alles wat ik zoek!
  super leuke site en ook duidelijk 🙂 echt gewoon perfect

 9. Heb net me piercing in me oor(die blijkbaar in een andere shop ooit scheef gezet is) laten vervangen in een ringetje (het was eerst een staafje)en ben super goed geholpen door Emmie! Ze heeft verstand van wat ze doet en dat is heel fijn. Ben heel blij met me ringtje en als ik weer is iets heb kom ik zeker weer naar haar toe.

 10. Echt super dat je zo snel reageerde, ben gelijk weer gerustgesteld. Ook fijn dat ik via whatsapp een foto kon sturen: scheelt mij een hoop drukte bij de huisarts (en die kun je ook nooit 100% vertrouwen als het op piercings aankomt… ) en weet gelijk wat ik kan doen om schade te beperken 😀
  Ik kom donderdag gelijk uit mn werk naar jullie toe om een nieuwe helix in het gaatje te plaatsen!

 11. Met jou advies ben ik wat gerustgesteld! Ik liep al een tijdje met een bultje bij mijn Helix en wist niet wat het was. Ik ben blij dat je snel advies geeft en handige tips! Het is ook een erg leuke site. Je kan ook lezen wat andere hebben met de piercing. Erg bruikbare informatie! Dankjewel!

 12. Veel gehad aan de duidelijke en bruikbare info op site. Ook via Whatsapp heel goed geholpen en antwoord gekregen op al mn vragen! Bedankt!

 13. Bedankt voor je informatie, er is tegenwoordig zoveel te vinden op het internet maar jou informatie klopt. Goed dat je dit met anderen deelt.
  Fijn dat je zo open staat om mensen op deze manier te helpen.
  Thumbs Up!!

  Mocht ik advies nodig hebben dan heb ik jou site in ieder geval in favorieten staan ; )

 14. Een klein maandje geleden heb ik m’n neus laten piercen (overigens in een prima shop hoor). Helaas heb ik desondanks mijn ‘liefdevolle’ zorg een gevreesd vochtbultje te pakken. Er is zo veel informatie op internet beschikbaar dat ik door de bomen het bos niet meer zag en besloot Emmie even te bellen. Ze heeft echt alle tijd genomen om naar me te luisteren, een foto van m’n neusje bekeken en mij uitgebreid van advies voorzien! Echt heel erg fijn om zeker te weten dat het echt een vochtbultje is en van gedachte te kunnen wisselen over hoe ik nu het beste verder voor m’n piercing kan zorgen! Dankjewel Emmie! Echt een super initiatief hoe jij je kennis deelt met anderen!

 15. Goede service, handig om vragen te stellen via de whatsapp er word ook snel gereageerd! Werd serieus genomen en dat vind ik fijn.

 16. Ik had mijn piercing in Londen later zetten, waar ik nalatig advies kreeg over de verzorging en het verwisselen van de piercing zelf, waardoor ik een plaatselijke ontsteking opliep.
  Ten eerste hielp deze site enorm, maar ik besloot toch even langs te gaan. Emmie was behulpzaam en hartstikke aardig, en liet blijken dat ze echt wist waar ze het over had. Ze gaf me goed advies over hoe ik dit moest oplossen, waar mijn huisarts zelfs in faalde.

 17. Hoi lieve Emmie.
  Wat een (h)eerlijke site!

  Als je een vraag stuurt via de whatsapp krijg je snel en goed antwoord!
  Geen vraag is raar of gek.
  En zoals je zelf al schrijft op je site maakt iedereen wel eens een fout.
  Of het nou gaat om een ontsteking of een sieraad.
  Ze helpt je met liefde!

  Ik ken de site al een tijd maar ben me er pas later meer in gaan verdiepen.
  En ik blijf me verbazen hoeveel info er op staat 🙂

  Ik denk dat mensen sommige mensen niet beseffen hoeveel tijd Emmie erin steekt.
  Ze staat 24/7 klaar met advies, met een goede dosis humor.
  Je kan haar altijd whatsappen of bijv langsgaan in de shop.
  De site moet up to date blijven.
  Ze heeft een heel lief kindje, een man en te schattige hondjes.
  (op mijn to do list staat trouwens nog dat ik die een keer moet aaien 😉 )
  Al geef je maar een bedankje of een compliment,
  Doet een mens meer dan goed!!

  Emmie,
  ga zo door maar neem ook genoeg tijd voor jezelf!!!! 🙂
  En ik hoop dat ik in de toekomst van jou mag gaan leren 😉
  xxxx Myrthe

 18. Hoi emmie,

  ik wilde je nog even bedanken voor je advies. Super dat je via whatsapp advies geef, ik heb er wel iets aan gehad hoor! Mijn oor gaat vandaag al een stuk beter en laat het zoveel mogelijk met rust. Als ik verder nog vragen heb laaf ik het je weten. Fijn weekend

  groetjes Nancy

 19. Hai Rosanne,

  Dankjewel voor je complimentje en welkom!
  Na een maand komt het heel vaak voor dat een kraakbeen piercing ineens een stuk vervelender wordt. Door het te wisselen vrees ik dat het eigenlijk alleen maar vervelender wordt en dat je een vochtbultje gaat krijgen. Nu is het natuurlijk ook wel zo dat ik verder niet kan zien of het staafje eigenlijk wel de goede lengte heeft. Dit is belangrijk want als het staafje te kort is kan het de genezing vertragen door onvoldoende ruimte te hebben voor eventuele zwelling maar een te lang staafje bijft vaker hangen, kan gaan scheefgroeien etc..
  Hiervoor kun je mij een mailtje sturen met een of meer duidelijke foto’s zodat ik dat kan bepalen.
  Nu heb ik nog een vraag, hoe verzorg je de piercing? WAnt de beste manier is warme zoutoplossing gebruiken. Als je dat nog niet doet en iets anders gebruikt zou ik aanraden dat te stoppen en dit ervoor in de plaats te doen voortaan, dat scheelt vaak een hele hoop.
  Als je meer vragen hebt hoor ik het graag.

  Groetjes,
  Emmie

 20. Hartstikke lief en goed geholpen waardoor mijn industrial nu helemaal genezen is en er supermooi uitziet 🙂 heel fijn om zo met iemand via whatsapp erover te kunnen communiceren, betere hulp dan mijn piercer!

 21. Super hulp gekregen antwoord op al mn vragen en super handige tips.Echt een aanrader om haar om hulp te vragen helemaal top

 22. Super handig zo’n app, met foto’s! Super service!! Echt een aanrader. De website is ook heel erg duidelijk en antwoord op vrijwel al mijn vragen gekregen. TOP TOP TOP!! 😀

 23. Geweldige site!!
  Super makkelijk en snel bereikbaar voor vragen.
  Super snel antwoord (waar je ook echt iets aan hebt)
  Als ik deze site eerder kende had ik waarschijnlijk nog twee piercings kunnen redden.
  Kortom: toppertje!

 24. Al meerdere keren vragen gesteld over de app en echt elke keer heel bruikbaar top advies gekregen! Zelfs toen ik bij de huisarts kwam (infectie in helix) heeft hij de site gebruikt om te kijken welke middelen hij eventueel kon gebruiken die veilig zijn op een piercing!

 25. Was op zoek naar informatie over mijn piercing en via google kwam ik terecht bij Soesha. Ik heb haar over de app gesproken over mijn vraag en ik kan niet anders zeggen dan dat haar antwoorden zo goed waren! Erg gedetailleerd ging zij op mijn vraag in, met extra manieren om het probleem op te lossen. Ik heb wel vaker online gezocht naar een antwoord of via de shop waar ik mijn piercing heb laten zetten, maar niemand heeft mij zo goed geantwoord als Soesha! Ik heb haar nummer opgeslagen en ga zeker een keer langs in Den Haag, desnoods om haar alleen te bedanken voor haar hulp!

 26. Ik kon nergens op internet info vinden die ik nodig had, totdat ik bij deze site kwam, ik zag dat ik kon bellen en whatsappen, super handig! Dus ik besloot op te whatsappen, en ja top service, echt een aanrader! Alle info die ik nodig had heb ik nu!

 27. Goeie service, bij mij dan via de app! Maar ik krijg antwoorden op al me vragen! Top, heb me piercing dan hier gezet maar krijg hier meer informatie dan een andere piercing shop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.