verse medusa en vertical labret door soesha

Hoe kan het als je gepierced wordt er geen bloed komt?

Deze kwam op in de statistieken als een van de zoektermen waardoor mensen op mijn site zijn gekomen

Ik vind het een hele goede vraag.

Het zit namelijk zo.

In het geval van een piercing gedaan met een canule naald of catheter naald, zijn meestal de naald en het sieraad precies even dik. Dus het gaatje wat gemaakt is wordt ook gelijk gedicht met het sieraad. Hierdoor krijgt bloed amper de kans om te ontsnappen. Soms zie je wel bloed na een dag of twee, maar dat is dat opgedroogd, heeft waarschijnlijk in de nacht nog een klein beetje ge”lekt” als het ware, door beweging. Dat gebeurd ook weleens bij het zetten of sluiten van het sieraad, dan beweegt de huid een beetje waardoor er een klein beetje ruimte ontstaan en er toch een spoortje bloed kan ontsnappen. Met spoortje bedoel ik dat ook heel letterlijk, het is niet eens een druppel zo weinig.

Bij een piercing geplaatst met een blade naald is dit anders, dat is er vaak wel een klein beetje bloed maar dat krijg je vaak niet eens te zien.

Goede vraag! Zo zie ik er graag meer! :)

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.