Handen af!

Waarom mag ik niet aan mijn piercing komen in jouw studio, Emmie?

Ik vind dit een goede vraag. Zó goed dat ik er maar even een blogpostje  over maak.

Het zit namelijk zo:

Iedere piercing scheidt talg af – genezen of niet – en talg bevat bacteriën.  Die bacteriën zitten dan aan je vinger, of je het merkt of niet. Die vinger zet je dan aan de vitrines, de deurklink, de toonbank… en die bacteriën gaan wandelen, zo’n 20 cm per dag min of meer. En de volgende klant, en ikzelf, zitten dan ook straks met onze handen aan de vitrine, de toonbank, de deurklink… Gelukkig maak ik alles dagelijks schoon maar als ik steeds alles moet desinfecteren met alcohol –

Kleine bijnotitie: 

Desinfecteren doe je met alcohol, steriliseren doe je met een stoom autoclaaf of een gas sterilisator en schoonmaken doe je met schoonmaakmiddelen.

– waar iedereen aan komt… alcohol doodt niet alleen bacteriën, alcohol droogt uit, verdund verf… dan ben ik binnen no time mijn hele inboedel aan het vervangen omdat ik teveel schoonmaak.

handen af!

In plaats van aan jouw sieraden te zitten met je vinger neem ik je mee naar de piercing ruimte en bespreek ik met je wat de mogelijkheden zijn.

Ook vervang ik de sieraden voor je of bekijk ik wat de issue is.

Nee je wordt er niet uitgezet, ik verzoek je dan alleen vriendelijk gebruik te maken van het desinfecterende handalcohol dat ik handig op de toonbank heb staan zodat jouw handen weer schoon zijn voor je aan de spulletjes gaat zitten.

Dit is allemaal om hygiëne en kwaliteit te waarborgen

en jou, en alle andere clienten de zekerheid te geven van een veilige, professionele, hygiënische maar ook vakkundige omgeving.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.