Iets laten anodiseren bij Soesha

Iets laten anodiseren bij Soesha

Dit artikel gaat over het anodiseren van items die reeds in jouw bezit zijn en dus niet uit mijn winkel of webshop afkomstig zijn.

Ik anodiseer dus titanium en niobium items. Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals titanium te voorzien van een oxide laag. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling. Het oxide laag is hard en slijtvast. Het oxide laag kan in veel verschillende kleuren. Lees hier meer over anodiseren.

Aaaanyways, ik doe dit in de winkel, in alle kleuren, op mijn sieraden (de sieraden die ik verkoop in de winkel en in de webshop kun je in verschillende kleuren laten anodiseren en zo ontvangen) en op die van jou. Ik doe dit ook met dentale implantaten – zoals je recentelijk wellicht hebt gezien op mijn sociale media – en op andere titanium sieraden.

Dit is niet zonder risico. Ik speel dan met elektriciteit, dus dat kan altijd gevaarlijk zijn. Het resultaat is bovendien afhankelijk van de kwaliteit van het sieraad of voorwerp, van de finish (polijst) van het sieraad of voorwerp en, eigenlijk het allerbelangrijkste, het moet titanium of niobium zijn en je moet me dit van tevoren vertellen of het gaat om het een of het ander. Titanium en niobium moeten namelijk anders geanodiseerd worden. De kleuren die bereikt kunnen worden zijn onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het voorwerp, van de samenstelling van het voorwerp, van de glans en gladheid van het voorwerp.

Algemene voorwaarden en duidelijke afspraken:

Wil jij een voorwerp door mij laten anodiseren?

Aangezien het mij toch veel vaker gevraagd wordt dan ik verwachtte ben ik verplicht om hier goede voorwaarden voor op te stellen om jouw voorwerp en mijn werk veilig te stellen. Zo weet iedereen waar die aan toe is en – zoals je waarschijnlijk inmiddels van mij gewend bent – ik doe niet aan verassingen. Ik vertel alles wat ik doe en dus ook wat ik garanderen kan en wat niet en in het geval van een dienst waar ik geld voor vraag is het belangrijk dat je precies weet wat ik kan beloven en wat niet, vóór je begint aan geld aan mij uit te geven.

Wanneer het sieraad/item niet bij mij vandaan komt kan ik niet voor de gevolgen van het anodiseren instaan aangezien het verschil tussen titanium en staal nauwelijks te herkennen is aan de buitenkant.

Mocht het item toch van staal zijn en ik anodiseer het alsof het titanium is, is het totaal verwoest.

Als je inderdaad een titanium item hebt dat van goede kwaliteit is en goed gepolijst is, dan kan ik het anodiseren tot een hele mooie kleur naar wens. Bij items die niet uit mijn assortiment komen kost anodiseren tussen €2.50 en €20,- afhankelijk van de grootte en kwaliteit van het item. Anodiseren doe ik erbij omdat ik het leuk vind, daarom zijn mijn prijzen zo laag. Daarom kun je erop vertrouwen dat ik het item eerlijk zal beoordelen.

Kun je langskomen in de winkel zodat ik het item kan beoordelen? Top! persoonlijke service zorgt voor de beste service en het mooiste resultaat.

Zo niet, stuur dan duidelijke foto’s van het item. Met voldoende informatie over het item kan ik de mogelijkheden beoordelen.

Zijn de foto’s die je mij gestuurd hebt onduidelijk of ontbreken ze in hun geheel? Dan wordt jouw verzoek niet in behandeling genomen. Ik doe alles in mijn eentje runnen, ik heb daarom helaas geen tijd om te filteren en achter je aan te rennen. Dank voor je begrip.

Voorwaarden en werkwijze:

Je stuurt mij een mailtje met je verzoek.

Zijn de foto’s die je mij gestuurd hebt onduidelijk of ontbreken ze in hun geheel? Dan wordt jouw verzoek niet in behandeling genomen. Ik doe alles in mijn eentje runnen, ik heb daarom helaas geen tijd om te filteren en achter je aan te rennen. Dank voor je begrip.

Daarbij heb ik nodig: duidelijke, scherpe en goed belichte foto’s van het te anodiseren voorwerp. Exacte afmetingen van het voorwerp: hoogte, diepte breedte in het geval van niet piercing sieraad. De afmetingen van het sieraden in geval van wél een piercing sieraad.

Zijn de foto’s die je mij gestuurd hebt onduidelijk of ontbreken ze in hun geheel? Ontbreekt gevraagde informatie of is deze onduidelijk? Dan wordt jouw verzoek niet in behandeling genomen. Ik doe alles in mijn eentje runnen, ik heb daarom helaas geen tijd om te filteren en achter je aan te rennen. Dank voor je begrip.

Vertel in jouw mailtje welk materiaal het item van gemaakt is.

Graag ook van welke kwaliteit en/of onder welke norm het valt.

Weet je niet waar ik het over heb? Beschrijf dan zo goed mogelijk wat het is en wat je er wel over weet.

Geef aan welke kleur je wilt. Zie hiervoor de chart op de webshop, of sluit zelf foto’s/afbeeldingen bij.

Aan de hand van ons mail contact kan ik een inschatting maken en een prijsopgave geven (let op: exclusief verzendkosten!).

Je kunt het langs komen brengen of verzenden. Wanneer je kiest voor verzending stuur ik je een link naar een item op de webshop. In dit webshop item staan duidelijke instructies.

Je stuurt het op, goed verpakt, verzekerd en aangetekend naar de studio, na de bestelling geplaatst te hebben via de webshop.

De verzendkosten zijn voor de opdrachtgever, jij dus. Dan bedoel ik zowel die voor het heen sturen als voor het terugsturen. En daarmee zijn ook alle risico’s bij de opdrachtgever neergelegd. Zorg dus voor goede verpakking en eventueel verzekering en track en trace.

Ik anodiseer het voorwerp naar het beste van mijn kunnen en stuur het terug naar jou.

De verzendkosten zijn voor de opdrachtgever, jij dus. Dan bedoel ik zowel die voor het heen sturen als voor het terugsturen. En daarmee zijn ook alle risico’s bij de opdrachtgever neergelegd. Zorg dus voor goede verpakking en eventueel verzekering en track en trace.

Afhankelijk van de grootte van het voorwerp kan dit in een envelop/brievenbuspakketje/pakketje.

De verzendkosten zijn voor de opdrachtgever, jij dus. Dan bedoel ik zowel die voor het heen sturen als voor het terugsturen. En daarmee zijn ook alle risico’s bij de opdrachtgever neergelegd. Zorg dus voor goede verpakking en eventueel verzekering en track en trace.

Afhankelijk van jouw voorkeur kan dit eventueel verzekerd en aangetekend of alleen met track en trace of gewoon per briefpost.

De verzendkosten zijn voor de opdrachtgever, jij dus. Dan bedoel ik zowel die voor het heen sturen als voor het terugsturen. En daarmee zijn ook alle risico’s bij de opdrachtgever neergelegd. Zorg dus voor goede verpakking en eventueel verzekering en track en trace.

Als het ontvangen resultaat niet naar wens is, is het dan helaas ook niet terug te sturen. Terugbetaling is hierom dan ook niet mogelijk.

Geen uitzonderingen.

Zonder materiaal specificatie van het item, kan ik het resultaat niet garanderen. Wanneer het geen titanium is en wel als zodanig wordt geanodiseerd, kan het namelijk onherroepelijk beschadigd raken.

Soesha is dan ook niet verantwoordelijk voor mogelijke schade aan het sieraad door verkeerd materiaal anodiseren of onveilig verzenden etc..

Door te bestellen en/of betalen (via webshop of fysieke winkel) ga je akkoord met deze voorwaarden.

Ik zet de (strenge) voorwaarden hier nog even op een rijtje:

  • Zijn de foto’s die je mij gestuurd hebt onduidelijk of ontbreken ze in hun geheel? Ontbreekt gevraagde informatie of is deze onduidelijk? Dan wordt jouw verzoek niet in behandeling genomen.
  • De verzendkosten zijn voor de opdrachtgever, jij dus. Dan bedoel ik zowel die voor het heen sturen als voor het terugsturen. En daarmee zijn ook alle risico’s bij de opdrachtgever neergelegd. Zorg dus voor goede verpakking en eventueel verzekering en track en trace.
  • Als het ontvangen resultaat niet naar wens is, is het dan helaas ook niet terug te sturen. Terugbetaling is niet mogelijk. Geen uitzonderingen.
  • Soesha is dan ook niet verantwoordelijk voor mogelijke schade aan het sieraad door verkeerd materiaal anodiseren of onveilig verzenden etc..
  • Door te bestellen en/of betalen (via webshop of fysieke winkel) ga je akkoord met deze voorwaarden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.