The Infirmary eindelijk geopend

The Infirmary is eindelijk geopend!

Ik ben dus een eigen studio begonnen: The Infirmary.

Hierdoor zijn sommige dingen wat trager gaan lopen, andere werden een totale chaos maar we zijn weer bij hoor!

Ik had deze wens al een paar jaar, 7 jaar om precies te zijn en hoe voorbereid je ook bent, niets is zoals het gepland is natuurlijk. Bij iedere verhuizing niet, laat staan als je een totaal nieuw iets opzet.

“Sinds 2009 ben ik al ideeën aan het verzamelen[…]”

Sinds 2009 ben ik al ideeën aan het verzamelen, informatie, plattegrondtekeningen aan het maken, alles wat er in mij opkwam wat ik graag zou willen in mijn eigen winkel schreef ik op. Zo heb ik mappen vol staan met leveranciers, tekeningen, voorraadlijsten, berekeningen, ik heb wel 4 of meer ondernemingsplannen en het uiteindelijke plan waarmee ik naar de bank ben gegaan is wel 120 pagina’s lang in zijn totaliteit!

Ik had alles helemaal uitgedacht maar alle ideeën zijn natuurlijk met mij mee gegroeid in de loop der jaren. Sommige zijn komen te vervallen, andere zijn wat verfijnder geworden.

Het resultaat mag er zijn!

Maar er gaat zoveel werk in, daar kun je je nooit op voorbereiden, het is ook eigenlijk heel moeilijk voor te stellen. Maar de aanhouder wint natuurlijk, en als ik iets ben, dan is het wel een aanhouder.

Dit blogje is eigenlijk om je een idee te geven van hoe de afgelopen twee maanden zijn gegaan, om een kijkje te nemen in het opzetten van een winkel maar naarmate ik dit schrijf merk ik dat ik je eigenlijk alles wil vertellen! Dus dit artikel zal ook wel niet in een paar dagen geschreven worden. Dit wordt weer wat.

Dit was dus de intro. Zodat je weet wat eraan zit te komen. Ik houd je even aan het spreekwoordelijke lijntje.

To Be Continued!

Als er vragen zijn, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan. Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken?