Instagram-Facebook LIVE

Instagram-Facebook LIVE

Soesha LIVE?

Instagram en Facebook hebben tegenwoordig ook “verhalen” of “stories” en zo te zien kan het dus ook LIVE! Wat erg leuk is want dan wordt niets ge-edit en kun je ook vragen stellen etc…

Ik heb al een aantal tutorials op mijn Youtube kanaal en mijn bestie Pienderz heeft mij onlangs in een van haar vlogs gehad. Het smaakt naar meer! Dus denk ik eraan om LIVE te gaan streamen op Instagram-Facebook Stories/Verhalen.

Lijkt het je wat?

Heb je een voorkeur voor een dag-tijdstip?sieraden waar je mee gepierced kunt worden

In het Nederlands of Engels? Of misschien heb je daar geen voorkeur over?

Wat zou je willen zien/bespreken?

Bijvoorbeeld:

Over mijn werk, sieraden, tips en trucs, de winkel, de webshop of iets anders?

Laat het me weten!

dit kan per mail (link hierboven) of in een reactie op deze post (hieronder).

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.