Massief Gouden Piercing Sieraden

Ik geloof dat iedere piercer altijd wel zoekt naar de beste sieraden voor de piercings die zij zetten, toch? Misschien heb jij ook een assortiment massief gouden piercing sieraden?

Dit Geldt Nog Steeds!

Massief Gouden Piercing Sieraden Aanschaffen Voor Je Piercingstudio Is In Nederland Best Een Dingetje.

Het ding in Nederland is dat de prijzen voor gouden sieraden van betrouwbare kwaliteit vaak vrij hoog zijn. Meestal import uit buiten de EU en zo niet dan wel via een EU-distributeur die toch de douane en import kosten doorrekenen op de prijs en dat moeten we dan uiteraard ook altijd meenemen in het bepalen van onze Retail verkoopprijs aan de klant. Als je pech hebt heb je dan ook altijd een stukje van je assortiment dat blijft liggen omdat het gewoon weg vrij duur is voor onze Hollandse standaards. Zeker ook omdat kwaliteitssieraden voor piercings vrij nieuw zijn nog in ons kikkerlandje.

Junipurr SoeshaPiercing Invitation

En dan zijn er uiteraard goedkopere modellen zoals die zonder steentjes, die gaat wat sneller maar als die op zijn ben je weer maanden aan het wachten op de nieuwe levering.

Waar Ga Ik Heen Met Dit Verhaal? Komt Ie: Heb Je Gehoord Van Junipurr?

Een vrij nieuw merk, gerund door een echtpaar uit Canada, die hand gepolijste, implant waardig massief gouden piercing sieraden maakt. De ends zijn voornamelijk threadless (systeem gestart door Neometal maar nu het patent verlopen is wordt dit systeem ook gebruikt door veel andere grote merken), ze hebben ook veel clickers en seam rings (met of zonder gedetailleerd design en/of Swarovski Zirconia of synthetisch opaal bijvoorbeeld) en als ze een ontwerp nog niet hebben dan komt ie vrij snel want iedere maand hebben ze weer nieuwe ontwerpen!

SoeshaPiercing Is An Official Junipurr Pro Team Member
SoeshaPiercing Is An Official Junipurr Pro Team Member

Zomaar 100$ Tegoed! Meteen Bij Het Goedkeuren Van Jouw Account. Zonder Addertjes Onder Het Gras, Geheel Vrijblijvend.

Labret staafjes ASTM F 136 titanium, geschikt voor zowel inwendig schroefdraad (000120) als Threadless systemen voor body piercing sieraden. Verkrijgbaar bij SoeshaDuka (neem contact op voor de groothandel die deze fabriceert)
Labret staafjes ASTM F 136 titanium, geschikt voor zowel inwendig schroefdraad (000120) als Threadless systemen voor body piercing sieraden. Verkrijgbaar bij SoeshaDuka (neem contact op voor de groothandel die deze fabriceert)

Neem anders een kijkje op hun Instagram Account.

Oké, klinkt leuk allemaal natuurlijk. Maar waarin lost dat het leveringsprobleem op? En het prijs probleem?

Junipurr Double Millgrain Prong Synthetic Opal Threadless End 14k Solid Yellow Gold

Nou, dat zal ik je vertellen: ze leveren supersnel uit voorraad en hun voorraad is gigantisch. Dus dat is één. Met supersnel bedoel ik dat ik bijvoorbeeld al 3 dagen na mijn bestelling te hebben gecommuniceerd het pakketje heb mogen ontvangen. Best snel toch?

Over de prijs: nou ja, kijk maar op mijn webshop, dat zijn de Retail prijzen. Zeer redelijk, en dat voor topkwaliteit!

Maar daar houdt het niet mee op he, levenslange garantie, corporate sponsor van de APP en aanpassingen en suggesties worden altijd razendsnel opgepakt en direct in de productie genomen!

Ik ken geen bedrijf die zo werkt, niet in hoogwaardige piercing sieraden in ieder geval.

“Ja, Is Wel Leuk Allemaal, Maar Als Het Zo Goed Is, Zijn Er ‘Beroemde’ Piercers Die Dit Merk Ook Steunen Dan?”

Mocht je net als ik, sceptisch zijn en zoiets hebben van…“ja maar is wel leuk allemaal maar als het zo goed is, zijn er ‘beroemde’ piercers die dit merk ook steunen dan?”

Ja zeker! Luis Garcia, Sala, Lola Slider, Ian Human, Andre Fernandes, Ian Bell, Pinchy, Mick Stocko, Olly Todd, Ali Pope, Rhianna Jones… Bekijk de Testimonials anders.

Dit zijn allemaal zeer kritische professionals, zoals ik, die ieder aanbod van nieuwe sieraden onder de loep zetten en eerst alle minpunten bekijken vóór ze een beslissing nemen. Dit zijn mensen die geen genoegen nemen met “wel goed” maar alleen “uitstekend” willen. Net als jij, toch?

Junipurr Gold Dragon Threadless End
Junipurr Gold Dragon Threadless End

Als je de sieraden eerst goed wilt zien dan raad ik je aan de foto’s op mijn webshop te bekijken want die foto’s heb ik zelf gemaakt van de sieraden die ik binnen kreeg en die heb ik onder een vrij sterke macro lens gehouden want ik ben pietluttig haha. https://www.soeshaduka.nl/c-5317140/junipurr-jewelry/

Oké, Oké, Maar Waarom Vertel Ik Dit?

Nou, omdat je nu $100 tegoed krijgt (zomaar! voor niets, zonder addertjes onder het gras) als je nu naar deze link gaat, “sign up for the beta” klikt of tapt en dan access code Soeshapiercing gebruikt om je aan te melden voor een wholesale account.

Probeer het zelf uit zou ik zeggen! Ze zijn zo snel dat wanneer je het binnen hebt je gelijk kunt zien of ik kletspraat houd of niet.

En Dan Nog Een Klein Detail: Ik Ben Je Contactpersoon Voor Heel Nederland. Handig Toch?  

Ik denk echt dat dit het beeld van body piercing in Nederland kan veranderen en daarmee een duwtje in de juiste richting kan geven. Bovendien is dit heel makkelijk te verkopen en heb je nooit “dood geld” in je vitrine liggen, ik ben er al aan begonnen en heb letterlijk op dag 1 meteen 3 sieraden van hen verkocht, en dat tijdens COVID-19 terwijl alles nu op afspraak moet en moeilijk moeilijk… kun je vast nagaan hoe dat straks gaat lopen!

Junipurr Threadless Solid White Gold Gem Ends
Junipurr Threadless Solid White Gold Gem Ends

Ga ff kijken, meld je aan voor een account met accesscode Soeshapiercing en probeer het uit, ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Roep vooral als je vragen hebt of ff wilt bellen erover he, daar ben ik voor.

En Dan Nog Wat Handigheidjes Die We Onderweg Tegen Zijn Gekomen:

Betalen kan op vele manieren. Mijn favoriet is PayPal. Je kunt zelf een account bij PayPal aanmaken, daar kun je kiezen om je bankrekening aan je PayPal te koppelen. PayPal verzekerd ook jouw aankopen op een vergelijkbare manier als Visa Credit Cards dat doen.

Als er vragen zijn, bekijk dan eerst de Veel Gestelde Vragen. Kun je jouw antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.