Kan ik mijn dermal eruit halen?

Kan ik mijn dermal eruit halen? Kan ik mijn surface anchor eruit masseren? 

Een Surface Anchor, ook wel bekend als Microdermal of Dermal Implant moet meestal verwijderd worden door een professional.

Een dergelijk piercing sieraad heeft gaatjes in het onderste plaatje.

kan ik mijn dermal eruit halen

Zo zit een microdermal plaatje onder de huid.

Dit plaatje zit onder de huid en tijdens het genezingsproces is huidweefsel door de gaatjes gaan groeien om het zo goed op zijn plek te houden. Als een dergelijke piercing afgestoten wordt of migreert, is er in bijna alle gevallen nog steeds weefsel door de gaatjes waardoor het min of me vast blijft zitten aan het lichaam. Hierdoor kan het gevaarlijk zijn om een dergelijk piercing uit de huid te willen masseren. En pijnlijk.

Maar een skindiver, een ander type van dit piercing, kan er vaak wel uitgemasseerd worden. Aan de buitenkant kun je alleen meestal niet zien of het om deze gaat of toch om een dermal, microdermal…

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.