Bestelling Op Maat: Levertijden

Exclusieve Piercing Sieraden Bestellen

Levertijden

“Je weet misschien al dat je kunt bestellen van high-end merken zoals[…]”

Lees hier trouwens meer over wat ik exclusieve piercing sieraden noem.

Onderstaande lijst toont betrouwbare merken.

In schuingedrukt staan de merken waar ik nog niets van op voorraad heb momenteel. Maar waar ik wél voor open sta om bij te gaan bestellen als er voldoende vraag naar is.

Omdat exclusieve piercing sieraden van deze merken in het buitenland op bestelling worden gemaakt is de gemiddelde levertijd 3-6mnd.

Exclusieve Piercing Sieraden

(Bekijk hier de aanvullende voorwaarden voor het plaatsen van een custom bestelling trouwens).

Om alles en iedereen blij te maken werkt het als volgt.

Ik geef hier dan aan wanneer de bestellingen voor merk X verzonden gaan worden en dan kun je meeliften.

Bestellingen die na aangegeven datum en tijd doorgegeven en aanbetaald zijn voor merk X – en de bestelling vanuit mij is al geplaatst bij de leverancier – zullen helaas moeten wachten op de volgende lichting. 

De wachttijden worden daardoor niet per se korter (dat probeer ik uiteraard wél voor elkaar te krijgen) maar wel duidelijk en overzichtelijk.

Heb je nog vragen?

Mocht je meer vragen hebben dan kun je me altijd bereiken via de live chat op de blog en webshop, of via een privé berichtje op Instagram of op Facebook.

Je kunt ook Soesha volgen op Pinterest en steunen via Patreon. Maar als je écht geen korting of giveaway wilt missen, dan meld je je aan voor de nieuwsbrief (publiceert alleen wanneer er wat te melden valt).