Lijst betrouwbare piercers in Nederland

Lijst betrouwbare piercers in Nederland

Hier is mijn lijst van alle betrouwbare piercers die ik in Nederland kan bedenken/vinden.

Want niet alle piercers zijn gelijk en niet alle piercers met een GGD-LcHv vergunning zijn betrouwbaar.

Voor België en het buitenland heb ik deze lijst gemaakt.

Deze lijst is naar mijn persoonlijke mening. Hiermee zeg ik dus niet dat het op feiten gebaseerd is maar enkel op mijn persoonlijke en professionele mening. Ik vind deze piercers goed.

Dat houdt in dat ik ze vertrouw op vakkundigheid, hygiëne, nauwkeurigheid, kwaliteit, kwaliteit sieraden, kwaliteit en kennis op het gebied van nazorg…

Misschien staan er piercers niet op die ook erg goed zijn, waarvan jij vindt dat ze goed zijn of dat ze op de lijst zouden moeten staan voor een reden of een andere. Misschien staan ze er niet op omdat ik er geen ervaring mee heb of omdat ik ze wel erg goed vind maar incidenteel dingen van ze heb gezien waar ik een beetje over twijfel. Of misschien hebben ze wel een hele goede reputatie maar vind ik dat zelf volkomen onterecht, dat kan natuurlijk ook.

Ik ben zelf ontiegelijk kritisch en nauwkeurig.

Dat betekent dat ik dus ook op die manier mijn artiesten uitzoek, of het nu gaat om een knipbeurt, nagels lakken, tattoo, piercing, body modification (implantaten, tong splijten bijvoorbeeld) of andere artiesten aan wie ik een deel van mijn lijf toevertrouw, tijdelijk of niet. Ik ben ook vaak genoeg op mijn snufferd gevallen wat dat betreft. Hierdoor ben ik nog scherper geworden.

Het is dus geen insult als een piercer hier niet op staat maar wellicht wel een compliment als een piercer hier wél op staat.

Dit zijn overigens niet alleen piercers, maar soms ook hele piercingstudio’s. En je kunt ze vanaf heden ook bekijken op een kaart. Deze heeft alle studio’s die voldoen aan mijn “eisen” om op deze lijst of de internationale lijst te staan.

Maar soms ook alleen bepaalde piercers van bepaalde piercing studio’s dus als er namen tussen de haakjes staan, dan betekent dat dat ik alleen díe kan aanbevelen.

Deze lijst wordt regelmatig geüpdatet, aangezien ik vast en zeker niet alle betrouwbare piercers hierop heb staan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? .

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.