twee veel voorkomende reacties op piercings

Twee veelvoorkomende reacties op bepaalde piercings

Twee veelvoorkomende reacties op bepaalde piercings

Twee duidelijke reacties die voorkomen bij piercings, zijn migratie en afstoting/uitgroeien.

Migratie

Dit betekent dat de piercing zich letterlijk verplaatst van de originele plek naar een andere om daar weer normaal te genezen.

Afstoting of uitgroeien

Dit houdt in dat je lichaam de piercing letterlijk van je lichaam af gaat stoten, duwen, uitgroeien. Dit zie je soms door ineens roodheid, jeuk, vervellen te zien aan de huid op of om je piercing. De roodheid kan donkerder worden. Wanneer je dit opmerkt raad ik aan het sieraad te verwijderen om een (split) litteken te vermijden.

Meestal komt migratie voor als er te weinig huid is gepakt voor de piercing, of dat het te oppervlakkig is gezet of dat het sieraad te dun is of te klein/krap. Het kan ook zijn dat het sieraad van slechte kwaliteit is.twee veel voorkomende reacties op piercings

Migratie en uitgroei kunnen ook voorkomen van een te sterk genezing~/verzorgingsmiddel, slechte gezondheidsgewoontes of dat de piercing heftige druk heft gekregen (sport, te kleine sieraad, emotionele stress).

Alsnog komt het voor dat de piercing zich verplaatst en/ of uitgroeit ondanks juiste plaatsing en goede sieraden. Ieder lichaam is anders en er zijn natuurlijk nog steeds lichamen die zich er te sterk tegen af kunnen weren.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.