Over intiem piercings

Nazorg instructies voor intiem piercings

Nazorg instructies voor intiem piercings:

Was de piercing gedurende de genezing (of in elk geval minimaal de eerste twee weken) twee keer per dag met zoutoplossing .

Geslachtspiercings rond de urinebuis hebben extra zorg nodig. Middeltjes zoals zeep ín de urinebuis kunnen een blaasontsteking veroorzaken.

Piercings in de geslachtsdelen moeten tijdens seksuele gemeenschap beschermd worden. Maak gebruik van een extra stevig condoom (bijv. een condoom voor anale seks) of een beflapje.

Bij voorkeur géén seksuele gemeenschap tijdens de genezing van een piercing in de geslachtsdelen. Dit is onder andere om wrijving te voorkomen. Bovendien kunnen er gemakkelijk bacteriële infecties ontstaan als er gemeenschap plaatsvindt wanneer de piercing nog niet geheel hersteld is.

Let dan ook op ondergoed, dat moet goed kunnen ademen maar ook bescherming bieden. Dus katoen en wat betreft hoe strak of hoeveel wrijving het geeft, luister daarvoor naar je lichaam. Zit het normaal lekker maar nu niet echt dan misschien iets lossers of zonder naad op de plek waar de piercing het meest ligt.

De hier genoemde producten zijn ook te bestellen via mijn webshop.