Nazorg instructies voor Piercings in de mond

Nazorg instructies voor Piercings in de mond: Nieuwe huid dat zich vormt op een genezende wond is heel breekbaar en kan makkelijk gescheurd raken. Hierdoor kan er littekenweefsel ontstaan of irritatie, of ontsteking. Om een lang verhaal kort te maken…

De Belangrijkste Regel Van Nazorg Instrucites Voor Piercings In De Mond Luidt: “Laat Je Piercing Met Rust Zo Lang Als Je Kunt.”

Laat je piercing met rust en zorg er goed voor, houd het schoon en verzorg de piercing met steriele fysiologische zoutoplossing, twee keer per dag tot de wond genezen is. Verdere nazorg instructies voor piercings in de mond zijn:

  • Een piercing in de mond verdient extra aandacht na het eten, drinken, roken en na ander oraal contact. Poets geregeld de tanden (de mond plaquevrij houden met bijv. een tandpasta op basis van zoutoplossing) en spoel zo nodig met mondwater op basis van een chloorhexidine oplossing zoals Easypiercing Mouthwash.
  • Een tongpiercing regelmatig koelen (waterijs) tegen de zwelling.
  • Vermijd kussen of ander soort oraal contact gedurende het geneesproces.
  • Vermijd tijdens het genezingsproces zuivelproducten zoals kaas, melk, yoghurt, softijs…
  • De eerste twee weken ook beslist geen alcohol nuttigen. Dit in verband met de bloedverdunnende werking en daardoor zwelling en flinke vertraging van de genezing.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.