Nieuw!

Nieuw!

Neilmed!

Easypiercing gaat uit de handel bij Soesha.

Alle Easypiercing?

Bijna wel ja.

De spray van Neilmed gaat de volgende producten vervangen:

Waarom dan?

Om plaats te maken voor beter, veiliger, betrouwbaarder, veelzijdiger. Namelijk de steriele zoutoplossing van Neilmed. In een spray flesje, nog steeds. Maar deze  – in tegenstelling tot het blauwe spray flesje van easypiercing die ook fysiologische zoutoplossing bevat – raakt niet verstopt, kan ook ondersteboven gebruikt worden, blíjft steriel (gegarandeerd)…

Deze bestaat in twee uitvoeringen: Fine Mist en Full Stream.

Twee verschillende spuitmondjes voor verschillende piercings. Bijvoorbeeld de “Full Stream” is handig voor septum piercings omdat je gerichter kunt spuiten. De “Fine Mist” is handig voor oorpiercings, zeker als je er meerdere hebt die tegelijk behandeld moeten/kunnen worden.

Waarom Neilmed?

Nou om bovenstaande redenen dus maar ook:

Zij leveren steriele zoutoplossing (NaCl-0,9%), zonder medicijnen/chemicaliën en zonder conserveringsmiddelen

  • Geen branderigheid of prikkend gevoel.
  • Draagbaar, handig voor op reis of onderweg.
  • Gebruik alléén zoals voorgeschreven en niet anders. Mochten de klachten aanhouden, neem dan contact op met zowel uw arts of zorgverlener als een betrouwbare piercer.

Lees altijd het etiket.

  • Spuit voor gebruik kort NeilCleanse Piercing Nazorg in de lucht of op een intacte huid om de stroom te testen en het mondstuk te verwijderen.
  • Richt de spuitmond op het getroffen gebied en spuit van een afstand van 5 tot 10 centimeter.
  • Sluit de fles met de bijgeleverde dop na elk gebruik.

De flesjes van Neilmed zijn verkrijgbaar in twee groottes. 75ml en 177ml.

Laten we beginnen bij de 75ml uitvoering, deze zijn nu beschikbaar op de webshop van SoeshaDuka. Als je toch liever groter wilt, laat het dan gerust even weten. Dit kan door mij een privé berichtje op social media te sturen of een mailtje naar info@soesha.nl en dan regelen we dat gewoon.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.