Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Zó standaard…

Oké oké luister. Waarom zou je? Nou komt ie:

De nieuwsbrief is om de week, dat is een plus ja toch? Geen gespam, geen ongewilde onzin, gewoon twee keer per maand een complete update.

Hoezo compleet?

Nou omdat je in de nieuwsbrief nieuws krijgt over SoeshaDuka, de webshop, maar dat wist je al. Dat is natuurlijk logisch, je meld je namelijk aan via de webshop dus dat is duuuh.

Maar je krijgt in de nieuwsbrief ook te lezen over de nieuwste artikelen/posts geplaatst op de website, de blog, de informatieve site, jeweetwel, hiero.
Ik schrijf namelijk niet regelmatig. Jawel maar niet met regelmaat. Het is niet iedere week weer wat nieuws ofzo. Dus om goed op de hoogte te blijven niets te missen van wat er voor nieuwe tips en trucs of doorbraak of andere informatie te lezen is over piercings… meld je aan op de nieuwsbrief!

Je vindt er regelmatig kortingscodes en/of acties, exclusief voor nieuwsbrieflezers.

Én! En de nieuwe producten verkrijgbaar in de winkel (de fysieke winkel aan de Badhuisstraat 128 in Den Haag) krijg je ook de laatste nieuwtjes te lezen. Waar? In de nieuwsbrief!

Dus.
Duidelijke zaak toch?

Meld je gauw aan via deze link:
https://www.soeshaduka.nl/newsletter/

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.