Nóg een formuliertje?

Nóg een formuliertje?

Ja, wat moet dat moet.

Ik hou van transparantie, alles vantevoren weten, weten waar je aan toe bent. Jij vast ook.

Om voorgekomen misverstanden in de toekomst te voorkomen mag je voortaan ook een papiertje tekenen bij het plaatsen of vervangen van een sieraad met of zonder aankoop of je de piercing nou oorspronkelijk bij mij hebt laten zetten of niet.

Kwestie van veiligheid en duidelijkheid. En transparantie dus.

Natuurlijk blijft alles bespreekbaar naast wat er op het formuliertje staat, want ook buiten officiele papiertjes om blijf ik transparant. Maar om zeker te zijn dat we allemaal op dezelfde golflengte zitten pakken we dat voortaan gewoon zo aan.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.