Oorbellen zijn ook piercings!

Oorbellen zijn ook piercings!

Oorbellen zijn ook piercings!

Vaak komen er mensen de winkel in en vragen of ik ook oorbellen verkoop. Natuurlijk!

Of ik vertel wat ik voor beroep doe en dan beantwoorden ze met “oh dat is niets voor mij, ik heb geen piercings.”. Echt wel! Oorbellen zijn ook piercings! Piercing betekent doorboring in het Engels. Dus alle gaatjes vallen eronder. Oorgaatjes dus ook.

Een juwelier schiet oorbellen, maar is niet opgeleid ervoor, weet eigenlijk amper dat gekke apparaatje te bedienen, maar verkoopt wel oorbellen. Een piercer is professioneel in het maken van gaatjes in alle soorten en maten op alle plekken van het lichaam waar huid zit. Dus ook oorbellen.

Earrings

Diamond silhouette earrings by Tawapa

Ik verkoop dus ook niet alleen tunnels en plugs en knopjes en ringetjes die alleen voor kraakbeen, neus, lip, navel… geschikt zijn maar ook oorbellen. En het werkt aan twee kanten. Opschroefknopjes die voor bijvoorbeeld, de microdermal geschikt zijn, zijn vaak ook geschikt om als oorbellen gedragen te worden! De merken die ik aanprijs voor piercingsieraden verkopen ook oorbellen zoals je die van de juwelier of accessoire zaak gewend bent, maar dan van betere kwaliteit en met oog voor wat een gaatje nou precies nodig heeft om gezond te blijven. Mooi gepolijst, juiste materialen, juiste afwerking… Need I say more?

Heb je problemen met je oorbellen? Zoek je een bepaalde oorbel? Heb je een reactie op je oorbellen? Zijn je oorbellen (denk je) dichtgegroeid? Daar kan ik jou ook mee helpen!

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.