Oorpiercing en stretchen

Oorpiercing en stretchen

Oorpiercing en stretchen:

Als je een piercing gaat nemen maar je weet al dat je het wilt laten oprekken zodra het genezen is is er een short cut dat je kunt nemen.

Als je oorbellen hebt en je wilt ze oprekken raad ik altijd aan om eerst 1.6 mm sieraden te dragen voor dat je daadwerkelijk met tunnels verder gaat.

Je kunt je oorbellen natuurlijk ook in grotere maten (2, 3, 4, 5 of 6mm) laten piercen waardoor je, na de genezing ervan, door kunt naar tunnels of plugs. Mijn voorkeur gaat dan uit naar glazen plugs of tunnels voor de beste genezing. Uiteraard leg ik je alles uit over de verzorging.

Verbazingwekkend voor de meesten is het niet pijnlijker of lastiger om gelijk een grotere maat te laten piercen, het ziet er enkel misschien wat enger uit omdat de naald natuurlijk ook iets dikker is. De aanpak voor het piercen is bij mij ook hetzelfde als bij andere oorlel piercings. large gauge piercing

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.