Oor Piercing Portfolio

Een vrijwel compleet oor piercing portfolio van mijn werk (tenzij anders aangegeven).

Er zijn vele piercings mogelijk in de oren. Oorlel piercings en kraakbeen piercings en verschillende combinaties. Veel piercings hebben ook eigen namen, sommige gebaseerd op de pleek waar ze geplaatst zijn zoals de helix, de tragus en de conch piercing.

Zie hieronder een galerij van mijn Oor piercing portfolio

De foto’s op deze pagina zijn allemaal foto’s van mijn eigen werk. natuurlijk heb ik veel meer piercings nog geplaatst dan dat ik foto’s van heb.

Ik kan natuurlijk niet van iedereen foto’s maken bovendien is niet iedereen blij om op de foto te staan. Mijn klanten zijn altijd koning dus als iemand liever niet op de foto wil, dan doe ik dat ook niet.

Laat je hierdoor inspireren!

Uiteraard, als je vragen hebt over een van deze piercings of je wilt graag een foto van een ander type piercing zien, aarzel niet mij te contacteren!

Als er vragen zijn, bekijk dan eerst de Veel Gestelde Vragen. Kun je jouw antwoord niet vinden? Neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.