Openingstijden verandering

Openingstijden verandering

Vrijdagen en Woensdagen in de fysieke winkel

We gaan iets veranderen aan de planning. Het is heerlijk druk, dat is mooi, en ik zou ook niet anders willen want hoe drukker hoe beter. Echter betekent dat ook dat ik niet genoeg tijd meer heb voor administratie, voorraad onderhoud, online consulten, bestellingen op maat… Dus dat doe ik dan voor én na de openingstijden maar dat loopt enorm op en is niet meer bij te houden.

Dus! omdat de woensdag ook niet zo druk is als de andere dagen van de week heb ik besloten het volgende te doen.

Voortaan, alléén op de woensdagen dan he,

  • Ben ik op woensdag open van 11 tot 1 voor consulten, check-ups, wissels, advies, vragen, inplannen afspraken, verkoop (met of zonder laten plaatsen in bestaand sieraad). Nog steeds het liefst op afspraak omdat ik het nog steeds allemaal in me uppie doe en met iedereen rustig de tijd wil nemen om je de volle 100% van dienst te kunnen zijn.
  • Dan ben ik, alléén op de woensdagen, dicht van 1 tot 4. Zodat ik alle administratie, onderhoud, schoonmaak (zie hierboven) kan bijwerken.
  • En dan, alléén op de woensdagen, ben ik van 4 tot 7 weer open voor piercings plaatsen etc. Ook hier weer het liefst op afspraak voor dezelfde reden als hierboven beschreven.

En de vrijdag dan?

Iedere 3e vrijdag van de maand is de winkel dicht voor publiek.

Dan ben ik er wel, dus bestellingen gaan gewoon door en telefoontjes worden gewoon opgenomen maar je kunt alleen niet de winkel binnenlopen.

Ook hier is dit in verband met administratiewerkzaamheden. Om alles soepel te laten lopen, dat het allemaal op rolletjes blijft gaan zeg maar.

Dankjewel voor je begrip.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.