Opgerekte oorlellen, wat kan ik er allemaal mee?

Opgerekte oorlellen, wat kan ik er allemaal mee?

Opgerekte oorlellen, wat kan ik er allemaal mee?

Er zijn heel veel verschillende soorten sieraden geschikt voor opgerekte oorlellen. Allereerst zijn er de klassiekers: tunnels, eyelets, plugs… Deze zijn er meestal vanaf 2.5 – 4mm. Maar er is natuurlijk nog veel meer.

Als je meer van hangende modellen houdt heb je ook Spirals. Deze zijn er meestal al vanaf 3 of 4mm tot vaak maten van 10-14mm. Er zijn ook sieraden zoals crescents. Deze lijken op spirals alleen gaan ze niet helemaal rond, meer halfrond zeg maar. Naast deze heb je ook hangers. Dat zijn dan sieraden van meestal hoorn of been die in een sierlijke vorm is gesneden. Vergelijkbaar met hang oorbellen maar dan groter natuurlijk.

Diablo organics Megalodon ear weigths van white brass en zilver. Hangers zijn gemaakt van white brass (wit messing) en zijn Diablo’s origineel ontwerp genaamd Saddle Spreaders.

Dan heb je nog ear weights.

Earweights zijn hangende modellen waarvan het hang gedeelte (de haak o.i.d.) vaak niet veel dikker is dan 4mm. Maar dat hoeft het ook niet te zijn want bij deze sieraden gaat het meer om het gewicht.

Horn skull silhouettes van Tawapa. Gemaakt van Buffel hoorn .

Zoals de naam het zegt ear weight, wat in het Engels oor gewicht betekent, gaat het bij dit soort sieraden meer om het gewicht. Door het gewicht gaat je opgerekte oorlel iets hangen.

Dan heb je natuurlijk gewone oorbellen deze kun je dragen door eyelets of tunnels. Zo heb je de lol van oorbellen én van opgerekte oorlellen tegelijk.

bekijk het assortiment op de webshop.

Voor meer informatie over de materialen waar de sieraden van gemaakt zijn kun je kijken naar dit artikel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.