De pandemie en haar gevolgen voor Soesha

De pandemie en haar gevolgen voor Soesha

Let op: dit artikel wordt regelmatig geupdatet, meld je aan voor de nieuwsbrief voor alle belangrijkste ontwikkelingen.

Update van 15 mei 2020: Inmiddels is door de overheid bepaald dat contactberoepen hun werk mogen hervatten. Waar de overheid helaas niet aan heeft gedacht is dan piercers en tattoëerders beschermmiddelen nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Deze middelen zijn zeer schaars en fors in prijs gestegen. Zolang deze middelen niet allemaal binnen zijn is het dus onmogelijk om veilig te werken, laat staan met de nu aangescherpte regels voor de veiligheid en om besmettingsrisico te vermijden. Meer informatie? Afspraak maken? Wat zijn de regels?

Update van 01 maart 2020: Inmiddels is het gelukkig bekend: als je geen 1.5m afstand kunt houden moet je dicht. Dit houdt in dat voorlopig alle schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylisten, tattoozaken, piercingzaken… Tot in ieder geval 28 april dicht moeten blijven. Als je een piercer zoekt voor na de crisis kun je het beste hier kijken.

Become a Patron!

Wat het is hoef ik inmiddels niet meer uit te leggen dus dat scheelt. Nu is het belangrijk om ook niet-zorg medewerkers die toch een vergelijkbaar risico lopen te beschermen. Hierin neem ik het heft in eigen handen en declareer ik het volgende, tot nader order, in te laten gaan bij Soesha:

Helaas heb ik uit veiligheidsoverwegingen voor zowel jou als de piercers de winkel gesloten moeten houden tot 11 mei.

Als je een afspraak had staan is deze tijdig geannuleerd en ben je hierover gemaild. Je bent dan niet je aanbetaling kwijt maar ik wil je wel vragen om het ordernummer waarmee je de aanbetaling gedaan hebt goed te bewaren want die zal je nodig hebben bij het boeken van je nieuwe afspraak straks. Zonder dat ordernummer zal ik geen manier hebben om te controleren dus zal je een nieuwe aanbetaling moeten doen straks. Kun je die niet vinden? Neem dan gerust contact op, dan probeer ik je daarbij te helpen.

Nieuwe communicatiemiddelen!

Via WhatsApp (0702148937) kun je nu ook vragen stellen. Én de live chat functie van de webshop zie je nu ook hier rechts onderin de blog. Gebruik het om te vragen wat je wilt weten, domme vragen bestaan niet.

Dit betekent helaas wel dat ik een flink pak geld zal missen tot ik weer “normaal” open kan…

Wat jij ondertussen kunt/mag doen?

Ik heb op deze blog verschillende donatie mogelijkheden waaronder een aantal waar jij ook voordeel uit kunt slaan, lees hier gauw verder.

Hieronder nog een infographic over hoe je je handen nou eigenlijk moet wassen:

Helaas zie ik nog steeds te vaak dat mensen hun handen niet goed wassen en dit is nu juist het voornaamste die je kan beschermen tegen dit virus.

Zie daarom hieronder hoe je je handen goed wast.

hygiene piercings
Become a Patron!