appointment waitlist

Piercing Afspraak Wachtlijst

Wachtlijst voor afspraken. Je hebt, sinds de pandemie uitbraak, voor iedere behandeling een afspraak nodig. Ook als je alleen wilt rondkijken of een bestelling wilt komen afhalen. Bekijk de rest van de spelregels hier.

Je Had (nog) Geen Afspraak (vóór de lockdown) Maar Je Wilt Wél Alvast Een Plekje Reserveren?

Het is superdruk nu maar je wilt je kans niet missen? Wat moet je doen?

Comment hieronder (of mail naar info@soesha.nl) met onderwerp “wachtlijst afspraak”.

In het bericht zet je de volgende beetjes informatie:

  • Jouw e-mail adres
  • Jouw datum voorkeur en tijd.
  • Welke piercing,
  • Welk sieraad (klikkerdeklik) je daarvoor zou willen.
  • Vergeet niet een schatting te geven van het gewenste budget waar je binnen wilt blijven zitten inclusief (inclusief staafje en nazorg).

“Vóór Je Een Afspraak Wilt Gaan Maken Moet Je Wél Het Uitbraak Protocol Lezen.”

Daarin staat alle maatregelen die Soesha neemt om jou en iedereen te beschermen. Deze maatregelen dien je op te volgen als je bij Soesha bediend wilt worden.

Als dat niet kan in jouw geval, of nóg niet kan, dan kun je beter nog even wachten met een afspraak aanvragen, je zal namelijk geweigerd worden.

“De Andere Pagina Die Je Goed Gelezen Moet Hebben Vóór Je Jezelf Op De Wachtlijst Zet Is Deze.”

Maar als je vragen hebt kun je altijd een berichtje sturen via de live chat hieronder, of via een DM op Instagram of Facebook, of via WhatsApp, of gewoon via de mail natuurlijk. Samen zorgen we ervoor dat je snel en veilig je mooiste droompiercing kunt nemen.

First Come First Serve!

Dus de eerste die de benodigde informatie in een reactie hieronder achterlaat/mailt wordt ook de eerste die gebeld wordt! Na dat de bestaande afspraken allemaal zijn vervuld natuurlijk.

Neem een kijkje op de sites van o.a. Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems, Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Als er vragen zijn, bel of WhatsApp naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of volg mijn activiteiten op sociale media.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.