Piercing boek tip

Piercing boek tip

Piercing boek tip:

Er zijn veel boeken die je kunt lezen over piercings en bodymodification en andere zaken die ermee te maken kunnen hebben, je moet er maar net over weten. Of Engels kunnen lezen, want de meeste boeken over dit onderwerp zijn geschreven in het Engels of in het Duits. Zelf kan ik geen Duits, dus dat beperkt mijn research maar ik kan wel Engels. Veel in het Engels omdat veel pioniers van dit vak uit Amerika komen. Dus zo. Ik ga een paar van mijn tips delen.

Dit keer: RE/Search: Modern Primitives. Dit is een boek wat voor mij een levensverandering heeft veroorzaakt. Door dit boek kwam ik erachter dat alles wat ik wist over bodymodifications in Afrika en andere landen ook in onze westerse wereld een leven heeft gekregen. Dit is een Engelstalig boek over tattoo, piercing en scarification. Scarification is het snijden in de huid om zo dikke littekens genaamd keloïd te creëren. Door de sneetjes in bepaalde vormen te maken krijg je permanente littekens in de zelfde vormen, bloemen, een hartje… In dit boek leer je ook veel over de pioniers zoals Fakir Musafar en ManWoman.

Nu te koop in de webshop!