A piercee's Tools

Piercing spullen

Piercing spullen, wat heb ik thuis nodig?

Een piercing ringetje is vaak moeilijk open te doen (Ball Closure Ring Opener tang/pliers heb je dan nodig) maar soms kun je het ook te ver hebben geopend waardoor het balletje of segmentje niet meer goed wordt vastgehouden (Ball Closure Ring Closer tang/pliers) als het ringetje dicht moet zijn.Over de surface anchor
Verder is een flesje jojoba olie altijd een goed idee, keukenrol, wattenstaafjes, gaascompresjes en zeezout of mineraalzout. Een parfumvrije milde zeep, het liefst vloeibaar. Een paar extra sieraden voor ieder gaatje in de juiste maten voor eventuele noodgevallen. Shotglaasjes of kleine bakjes voor je zoutoplossing behandelingen, je weet maar nooit.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.