Hoe Plaats ik een Bestelling op maat: van prijsopgave tot aanbetaling

Want als je een bestelling plaatst van een op maat gemaakt sieraad, is het belangrijk dat we uiteraard exact weten wat je wilt en dat je dat dan straks ook krijgt natuurlijk.

Wil je meteen naar welke gegevens je wilt mailen om een offerte te kunnen krijgen? Klik/tik dan hier.

En lees dan hier waarom je deze gegevens wilt geven, en waarom je misschien nu nog geen antwoord op jouw mail hebt ontvangen als je dit eerder hebt geprobeerd.

Ook niet onbelangrijk: een paar voorwaarden.

Je weet inmiddels dat je bestellingen kunt plaatsen bij me voor bijzondere sieraden van high-end merken zoals:

Wanneer je een mooi sieraad hebt gezien, en deze wilt bestellen Zijn er een aantal stappen. JE begint uiteraard bij een prijsopgave/offerte alvorens over te gaan op een aanbetaling.

Om Jou Dus Beter En Sneller Van Dienst Te Kunnen Zijn…

Vraag ik jou alsjeblieft alles hieronder goed door te lezen voor je jouw Bestelling op maat stuurt. Wanneer je dit gedaan hebt, stuur een mailtje naar info@soesha.nl. Doe dit alleen wanneer je klaar bent met lezen, anders vrees ik dat het super lang kan gaan.

Voor ons beiden voor the record want ik wil jou dus ook zsm helpen uiteraard, want daar ben ik voor, als je me hebt ontmoet weet je dat ik dit écht maar dan ook écht meen.

Wanneer je een bestelling op maat bij mij plaatst of een prijsopgave wilt heb ik extra informatie nodig om jou de prijs te laten weten. Namelijk:

  • Voor welke piercing dat is (piercing is het gaatje, niet het sieraad),
  • Áls je het van een bepaald merk wilt hebben (hoeft niet, kan wel, mag ook) geen dan alsjeblieft aan wélk merk en dan dus ook wat het artikelnummer is ervan als je die hebt; of een screenshot van het item als je die hebt; of de benaming van het item als je dat weet.
  • Welke maat moet je hebben? LET OP! Niet gokken! Als je je eigen maat (nog) niet weet, vraag dan om hulp. Wanneer ik de maat bestel die je hebt opgegeven en dat blijkt niet de goede te zijn dan kan ik daar niets meer aan doen. Wanneer je na de aanbetaling voldaan te hebben, toch van je aankoop afziet krijg je wél je aanbetaling terug maar dan min 20% voor administratie kosten. Indien reeds alles betaald is en de maat is niet goed dan heb je een sieraad waar je niets mee kan, die ik ook niet terug neem. Dus vraag om hulp als je je maten niet zeker weet!
  • Welk materiaal (14k/18k geelgoud, 14k/18k rosé goud, 14k/18k wit goud, ASTM F136 titanium, niobium, ASTM F138 staal of iets anders zoals organische materialen voor plugs en tunnels bijvoorbeeld of messing e.d. voor oorbellen…),
  • Of je allergieën hebt en waarvoor je allergisch bent en of je dit zeker weet (door een analist bepaald bij de huisarts of bij het ziekenhuis, iig niet door jezelf of familie/vrienden) of denkt (zie dit artikel),
  • Of het voor sieraden met inwendig schroefdraad moet zijn of niet.
  • Zo ja, of je het staafje ervoor al hebt of zou willen (zo ja dan moet ik ook weten welke dikte, lengte… alles wat hierboven staat dus ook voor het staafje),
  • Welke steentjes je erop wilt, Swarovski of echte steentjes (en welke dan, welke soort, welk materiaal, als je het wilt laten anodiseren: welke kleur…)
  • Hoe groot het moet zijn allemaal (de steentjes, balletjes, detail, vorm…).
  • In het geval van earweights of oorbellen, plugs etc... hoe zwaar het mag worden (als je daar überhaupt voorkeur voor hebt).

Als je denkt “ja maar uit welke steentjes of steengroottes kan ik dan kiezen?” ga los! Probeer wat uit, bijna alles is op maat mogelijk.

Onderin dit artikel vind je afbeeldingen van steentjes, kleurtjes en vormpjes.

Let niet op de merken, daar ben je niet aan gebonden. Zoals ik al zei het gaat mij erom dat ik zo veel mogelijk weet om jouw bestelling op maat zo snel en efficient mogelijk te verwerken voor je (vrijblijvend natuurlijk).

Hoe dan ook, hoe meer ik weet van jouw ideale sieraad, hoe beter ik het kan vinden en daar de prijs voor kan opgeven. Als je mij dus een mail of bericht stuurt met een special order verzoek of een zoekopdracht (want ja ik zoek ook voor je als dat nodig is) des te meer informatie je opgeeft des te sneller je antwoord krijgt.

Heb je al een poosje geleden gemaild en geen antwoord terug gekregen? Dan heb je waarschijnlijk te weinig informatie gegeven en kom je daardoor onderaan de stapel terecht.

Ik laat je niet in de steek. Maar des te meer informatie bij jouw bestelling op maat, des te sneller ik het kán verwerken. Dat wil dus ook zeggen: des te sneller ik het dus gá verwerken.

En dan nog iets:

Wanneer je dan al een paar keer e-mail contact met mij hebt gehad. Er zijn ideeën uitgewisseld, ik heb prijzen opgezocht en opgegeven, we hebben nog een aantal keer heen en weer gemaild over het een of het andere sieraad of de bestelling of wat dan ook… Want zo gaan die dingen.

Als je me dan nog een mailtje stuurt, om te finalizen, want nu heb je een beslissing genomen en wil je uiteraard een korte opsomming zodat ik jouw special order kan aanmaken voor de aanbetaling bla bla bla –dit kun je allemaal hier lezen trouwens– zet er dan weer de benodigde informatie bij alsjeblieft.

Of houd het gesprek over het sieraad tussen jouw mail en mijn mail in dezelfde “thread”. Dat wil zeggen, telkens wanneer je mij mailt over het sieraad, dit dan alleen doen in een reply op de vorige mail erover. Zo houden we overzicht. Dankjewel voor het meedenken.

Want ik heb een heel goed geheuegen en hecht me aan al mijn clienten. Dus ook aan jou. Maar ik kan niet álles onthouden. Het kost me in zo een geval wéér een uurtje extra om dan zelf alles uit alle mails door te pluizen om alle benodigde informatie er weer uit te halen dus onder andere de kleuren, maten, modellen, prijzen  etc etc…en vertalen naar een bestelling aan mijn leverancier.

Eigenlijk geldt alles wat hierboven staat voor ieder mail contact dat wij gehad hebben voor jouw bestelling op maat.

N.B.

Oh, by the way, dit is deel twee van de “bestelling op maat” saga.

Bekijk deel 1 hier.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.