Bestelling op maat: van prijsopgave tot aanbetaling

Bestelling op maat: van prijsopgave tot aanbetaling

Je weet inmiddels dat je bestellingen kunt plaatsen bij me voor bijzondere sieraden van high-end merken zoals:

Wanneer je een mooi sieraad hebt gezien wil je natuurlijk weten wat het kost.

Dus dan stuur je mij een mailtje of privé berichtje op de Facebook pagina of een DM naar mijn Instagram account.

Wat ik dan meestal krijg is: “ik heb dit sieraad gezien bij dit merk of deze website of deze vriendin (met evt afbeelding van het sieraad of link of beschrijving) en deze wil ik ook voor mijn piercing, wat kost het?”.

Aangezien er énorm veel mogelijkheden zijn bij body piercing sieraden moet ik véél meer weten dan wat ik bij 9 van de 10 mailtjes aan informatie krijg. 

En let me tell you, het zijn er veel. En dat is mooi! dat is absoluut geen klacht. Dat wil ik juist, dat bied ik niet voor niets aan want ik wil je blij maken met jouw lievelings droom sieraad. Maar het probleem is dat er ook énorm veel tijd gaat zitten in het 5x heen en weer mailten zodat ik erachter kan komen welke specificaties je precies moet hebben zodat ik je dan kan gaan vertellen welk sieraad je moet hebben en wat het kan gaan kosten (groot of mini budget he, even voor de duidelijkheid, ieder wat wils natuurlijk).

Om jou dus beter en sneller van dienst te kunnen zijn… Lees alles hieronder GOED door en stuur me dán pas een mailtje/DM/pm anders kan het suuuuper lang gaan duren.

Voor ons beiden voor the record want ik wil jou dus ook zsm helpen uiteraard, want daar ben ik voor, als je me hebt ontmoet weet je dat ik dit écht maar dan ook écht meen.

Wanneer je een sieraad bij mij bestelt of een prijs wilt weten voor een sieraad dat je hebt gezien – online, op mijn instagram, mijn pinterest, mijn facebook, op een site, of poster, of waar dan ook eigenlijk –  heb ik extra informatie nodig om jou de prijs te laten weten.


Ik moet weten:

Als je denkt “ja maar uit welke steentjes of steengroottes kan ik dan kiezen?” ga los! Probeer wat uit, bijna alles is mogelijk.

Hieronder wat afbeeldingen van steentjes, kleurtjes en vormpjes.

Let niet op de merken, daar ben je niet aan gebonden. Zoals ik al zei het gaat mij erom dat ik zo veel mogelijk weet om het zo snel en efficient mogelijk te verwerken voor je (vrijblijvend natuurlijk).

Hoe dan ook, hoe meer ik weet van jouw ideale sieraad, hoe beter ik het kan vinden en daar de prijs voor kan opgeven.

Als je mij dus een mail of bericht stuurt met een special order verzoek of een zoekopdracht (want ja ik zoek ook voor je als dat nodig is) des te meer informatie je opgeeft des te sneller je antwoord krijgt.

Heb je al een poosje geleden gemaild en geen antwoord terug gekregen? Dan heb je waarschijnlijk te weinig informatie gegeven en kom je daardoor onderaan de stapel terecht.

Ik laat je niet in de steek. Maar des te meer informatie bij jouw verzoek, des te sneller ik het kán verwerken. Dat wil dus ook zeggen: des te sneller ik het dus gá verwerken.

En dan nog iets:

Als je dan al een paar keer e-mail contact met mij hebt gehad:

Er zijn ideeën uitgewisseld, ik heb prijzen opgezocht en opgegeven, we hebben nog een aantal keer heen en weer gemaild over het een of het andere sieraad of de bestelling of wat dan ook… Want zo gaan die dingen. Als je me dan nog een mailtje stuurt, om te finalizen, want nu heb je een beslissing genomen en wil je weer een korte opsomming zodat ik jouw special order kan aanmaken voor de aanbetaling bla bla bla dit kun je allemaal hier lezen trouwens.

Zet er dan weer de benodigde informatie bij alsjeblieft alsjeblieft!

Want ik heb een heel goed geheuegen en hecht me aan al mijn klanten. Dus ook aan jou. Maar ik kan niet álles onthouden en het kost me wéér een uurtje extra om dan zelf alles uit alle mails die tussen jou en mij zijn uitgewisseld weer door te pluizen om eruit te halen wat nou jouw eigenlijke beslissing was, de kleuren, maten, modellen, prijzen  etc etc…

Dus dan geldt alles wat hierboven staat eigenlijk voor ieder mail contact dat wij gehad hebben voor jouw sieraad.

Oh, by the way, dit is deel twee van de “bestelling op maat” saga. Bekijk deel 1 hier.

N.B.

  • Als er geen aanbetaling is gedaan voor het gewenste sieraad, kan het wel zo zijn dat het sieraad besteld is maar ik kan het niet garanderen, evenals dat ik niet kan garanderen dat het sieraad nog op voorraad is wanneer jij het komt halen wanneer het binnen is gekomen.
  • Wanneer er wél een aanbetaling is gedaan is het door jou bestelde item voor jou gereserveerd (voor bepaalde tijd, zie de mail die je ontvangt hierover) en zul je gecontacteerd worden wanneer het binnen is gekomen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken (hoeft niet mag wel)? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.

Disclaimer: Al jouw persoonlijke gegevens hierbij opgegeven worden alleen voor deze bestelling gebruikt. Je kunt op verzoek deze gegevens altijd inzien. Je kunt te allen tijde verzoeken deze gegevens te vernietigen.