Septum piercing

De septum piercing kan tricky zijn om te plaatsen. Hiermee bedoel ik dat de symmetrie van de persoon die deze piercing wil een grote rol kan spelen bij het eindresultaat.

Up to date portfolio vind je op mijn Instragram account of mijn tumblr account.

Niemand is symmetrisch maar soms is de binnenkant van je neus minder symmetrisch dan de buitenkant.

Hierdoor zal een septum piercing niet helemaal in het midden zal belanden. Met een beetje precisie en compensatie kun je alsnog een hele mooie septumpiercing voor elkaar krijgen.

Een septum piercing kan ook op een neus die een beetje scheef staat. Het vereist alleen meer precisie en vakkundigheid.  Als het goed gedaan wordt kan de piercing zodanig gezet worden dat het de neus niet alleen verfraait maar ook optisch recht lijkt te staan.

Eigenlijk komt het maar zelden voor dat de neus van iemand helemaal symmetrisch is. Omdat de septum zo precies geplaatst moet worden is het ook een van mijn favoriete piercings om te zetten.

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op! Mail naar info@soesha.nl, of stuur een privé berichtje op Instagram of op Facebook, of gewoon hier op de live chat. Of per WhatsApp.

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLALeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit sieraden en bekijk hier hoe je deze kunt bestellen.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.