Slapen met een nieuwe piercing

Slapen met een nieuwe piercing

Slapen op het oor dat je net hebt laten piercen of wat in ieder geval nog niet genezen is kan best lastig, oncomfortabel, pijnlijk zijn.

Hiervoor een tip.full33472724

Een kussen voor je oor.

Deze is lekker zacht maar ook niet té, een ideaal kussen dus. Voor je piercing gebruik je hem dus tegen je hoofd. Je oor ligt dan precies in het midden van de ‘donut’ zeg maar.

Doe er wel een sloopje omheen anders wordt het zo onhygienisch, en dat is nou net zo belangrijk. Maar door zo een kussen leun je niet op je oor maar kun je toch je hoofd rusten aan de kant die je gewend bent!

Nu verkrijgbaar bij SoeshaDuka.

Iets wat ook handig is in het voorkomen dat je op de piercing gaat liggen is een zogenaamde moederkussen, borstvoeding kussen. Bij de één werkt een nekkussen beter, bij de ander werkt een moederkussen beter.

Fun Fact

[Ik heb me helemaal suf zitten zoeken naar waar ik dit ook alweer vandaan had maar kon het niet vinden. Hoe dan ook…] Het schijnt dat je makkelijker op je rechterzij inslaapt. Dit zou zijn omdat je dan je rechter hersenhelft stimuleert en deze zorgt voor vredige rustige dromen. Op de linkerzij slapen zou de linkerhersenhelft stimuleren en zo zorgen dat je eerder urenlang gaat zitten nadenken in plaats van wegdromen. Gek he?

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.