Soesha Duka heeft maar beperkte keuze

Soesha Duka heeft maar beperkte keuze

Soesha Duka heeft maar beperkte keuze. Waarom heb je eigenlijk maar zo weinig keuze op de webshop?

Vind je? Dan moet je eerst even naar de opties van ieder artikel kijken. Nee, maar even zonder geintjes, ik zal het uitleggen.

Kijk, ik wil voor ieder wat wils leveren, ik wil voor alle budgetten kunnen leveren, maar bovenal wil ik enkel betrouwbare producten leveren.

Veel producten zijn op mijn webshop niet verkrijgbaar omdat het (nog) niet op voorraad is. Daarom lever ik heel veel op maat. Heb je een wens, een idee, een sieraden droom, een behoefte dat ik op de webshop nog niet vervul? Dan neem je contact met mij op, ik geef je de beste opties en prijsopgaven en als je bestelt, bestel ik er 9 van de 10 keer een aantal bij voor de winkel/webshop. Zo weet ik ook dat ik nooit iets inkoop dat niet gaat verkopen, of dat ik er niet te veel in een of andere kleur neem terwijl dat mijn smaak is maar mijn klanten willen misschien liever andere kleuren of maten zien/hebben/bestellen.

Maar heeeel veel producten lever ik gewoon niet. Omdat het slecht voor je huid is, omdat het materiaal niet betrouwbaar is, omdat ik de fabrikant/leverancier niet vertrouw, omdat ik de kwaliteit van het product niet vertrouw, omdat ik het niet handig vind, omdat ik het gevaarlijk vind.

Kortom, als je het niet kunt vinden zal er vast een heeeeule goede reden achter zijn. Wil je het toch hebben/laten maken/heb je het toch nodig? Neem even contact op, your wish is my command (zolang het veilig voor jouw piercing is dan).

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.