Help mij jou mooier te piercen (updated!)

Help mij jou mooier te piercen (updated!)

Help mij zodat ik jou nóg mooier kan piercen.

Met minder gedoe,  minder lange wachttijd,  en beter voor je.

Oké, je weet dat een piercing steriel geplaatst moet worden, toch? En steriliseren gebeurt in een autoclaaf.

Ik heb een autoclaaf. Misschien heb je hem al gezien. Dat grote wasmachine achtig ding in de piercing kamer.

Dat ding steriliseert prima, maar het duurt ongeveer een uur voor zijn inhoud klaar is voor gebruik. Wat dus betekent dat je erop moet wachten.

Oké, stap twee.

Je weet dat je bij mij je piercing kunt laten zetten met “standaard” sieraden, maar ook met fancy Swarovski of écht goud en dat soort moois.

Maar als je dus iets anders dan standaard in je piercing wil, gelijk bij het laten zetten, dan moet je eerst langskomen en iets uitzoeken en dan moeten we een nieuw afspraak maken voor het zetten van de piercing. Omdat je anders een uur of langer erop moet gaan zitten wachten. Iets wat tegenwoordig bovendien niet meer haalbaar is omdat ik 9 van de 10 keer volgeboekt ben.

Maar er ís dus een oplossing voor! En ander type autoclaaf. Het heet en Statim.

Dat ding kan steriliseren binnen 8 minuten!

Dat betekent dat je op je afspraak komt, en sieraadje uitzoekt en dan op je gemak je formulier invult en mijn nazorg speech aanhoort terwijl hij bezig is. Dan afrekenen en wanneer we de piercing kamer binnenlopen is ie klaar en kunnen we jouw piercing zetten, met jouw favoriete sieraad!

Maar er is natuurlijk en addertje onder het gras. Dat ding kost – tweedehands, refurbished – ruim €3500. En daar komt het dus.

Ik heb je hulp nodig.

“Waarom dan? Kan je dat zelf niet gewoon kopen?” zul je denken.

Nou zoals je misschien weet is mijn winkel net 2 jaar open en haal ik er op dit moment zelf nog niets uit. Het is dus tot nu toe eigenlijk een non-profit bedrijf.

Dat betekent dat alles wat ik aan de winkel verdien er gelijk weer terug in stop om er de allerbeste piercingstudio in Nederland van te gaan maken.

Daarom wil ik graag dit aan kunnen bieden maar heb ik er zelf nog niet de middelen voor.

Vandaar dat ik donaties hiervoor nodig heb.

Helaas is deze alleen mogelijk met credit card :( ik ben dus nog op zoek naar eentje die ook paypal en/of ideal gebruikt, dan weet je dat.

In de tussentijd kun je mij natuurlijk ook supporten via deze link.

Alvast duizendmaal dank voor de belangstelling!

Neem een kijkje op de sites van Industrial Strength, van BVLA, LeRoiBodyGems en Anatometal voor top kwaliteit prachtige sieraden en neem contact met mij op voor vrijblijvende prijsopgaven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina. Of een mailtje naar info@soesha.nl of een DM berichtje naar SoeshaPiercing op Instagram.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.