Over intiem piercings

Welke intiem piercing?

Ik krijg veel vragen over piercings in de intieme zones. Zowel van heren als van dames.

De voornaamste vraag die blijft terugkomen, of het nou uit nieuwsgierigheid is of uit interesse om te kunnen kiezen voor de piercing die het beste bij de persoon past, is welke piercing moet ik nemen en waarom?

Voor de dames:

Een Christina piercing is meer een sierlijk iets. Het is te vergelijken met een navelpiercing maar lager natuurlijk. Het wordt geplaatst met een staafje en een ringetje is dan ook niet gewenst bij dit type piercing. Een staafje geeft veel mogelijkheden voor mooie sieraden met steentjes of soms zelfs met een bedeltje.

Als we meer naar het spreekwoordelijke zuiden verhuizen komen we eerst de verticale clithoodpiercing tegen.

Er zijn varianten die de verticale clithoodpiercing en de Christina piercing samen maken. Deze heet de Nefertiti. Het wordt zeer zelden gedaan maar is vaak wel mogelijk. De Nefertiti wordt dan het liefst geplaatst met een flexibel PTFE staafje.

piercings bodycult en pirat 122

De VCH, vertical clit hood, verticale piercing door het kapje van de clitoris. Deze piercing is door mij geplaatst.

De verticale clithoodpiercing is ook geplaatst met een staafje. Het onderste balletje hangt, of leunt tegen de clitoris aan zodat het deze kan stimuleren. Zowel als functioneel is deze ook sierlijk. Het sieraadje kan hier ook versierd gedragen worden, met steentjes bewerkt in de balletjes van het staafje bijvoorbeeld.

De horizontale versie hiervan kan ook. Dan leunt of hang het balletje van het captive bead ringetje voor de clitoris om deze te kunnen stimuleren. Veel vrouwen ervaren veel plezier aan de clithood piercing.

De horizontale clithoodpiercing kan ook iets hoger geplaatst worden voor een meer sierlijk effect maar geen enkel functioneel effect.

IMG_20140814_215800_wm

Het onderste ringetje is de triangle piercing, door mij geplaatst.

Iets lager nog is er de Triangle piercing. Deze is een ring, meestal een circular barbell, ook soms hoefijzertje genoemd, dat vlak onder de clitoris geplaatst wordt door de binnenste schaamlippen en de onderste randjes van het kapje. Deze moet door een ervaren professional geplaatst worden om zowel comfortabel, sierlijk, veilig en functioneel te zijn. Ik hoor vaak dat deze zelfs nog stimulerender is dan de clithoodpiercing en veel vrouwen nemen beide voor optimaal effect.

Iets lager nog hebben we de labia piercings. Deze kunnen zowel de binnenste als de buitenste zijn. De binnenste worden het liefst geplaatst met ringen of circular barbells de buitenste kunnen ook met labrets waarvan het platte schijfje aan de binnenkant zit. Deze zijn voornamelijk sierlijk maar in combinatie met meerdere kunnen deze ook aan elkaar vastgemaakt worden voor de zogenaamde chastity piercing.

Iets lager nog hebben we de Fourchette. Dit is een piercing door de rand van de vagina en het perineum. Het is stimulerend bij penetratie en werkt opwindend.

Bij de heren:

De pubis piercing, net aan de onderkant van wat de venusheuvel zou zijn bij een man en vlak boven de penis. Deze is vooral stimulerend voor de partner wanneer er een ring of circular barbell bij gedragen wordt. Deze kan in de missionaris houding bijvoorbeeld tegen de clitoris van de partner aan tikken en zo extra stimulans geven.

Iets lager hebben we de ampallang, Apadravya, reverse Prince Albert en Prince Albert. Alle drie zijn stimulerend voor de drager en zijn partner. De Prince Albert en de reverse Prince Albert kunnen ook als een zogenaamde “verlengstuk” fungeren.

pubis

De pubis piercing, door mij geplaatst.

In de voorhuid kunnen ook piercings geplaatst worden. Dit zijn ringen, een of twee of meer. Deze kunnen dan ook aan elkaar gemaakt worden om ook hier een Chastity te vormen.

Aan de rand van de eikel een de bovenkant kunnen één of meerdere curved barbells geplaatst worden, deze worden dan Dydoe genoemd. Deze hebben een stimulerend effect bij gemeenschap wat in voordeel is van beide partijen.

Onder de eikel, aan de frenulum, het riempje waar de voorhuid vastzit aan de onderkant van de eikel kan een curved barbell of ring geplaatst worden die stimulerend kan werken voor de drager, deze wordt de Frenum piercing genoemd. Er wordt weleens gezegd dat dit de mannelijke equivalent is van de clithood piercing omdat dit ook als een soort kloppertje zou kunnen werken. Dit ringetje kan ook vervangen worden door een ring dat om de penis heen gaat, aan de onderste rand van de eikel. Dit is zowel sierlijk als stimulerend.

PhotoGrid_1406331745484

De Prince Albert piercing. Door mij geplaatst en hier, na genezing, door mij gepierced en na genezing ook door mij opgerekt naar 4mm.

Onder de schacht van de penis kunnen meerdere van deze Frenum piercings geplaatst worden die dus van de frenulum langs de schacht naar beneden gaan. Dit noemt men een Frenum ladder. Dit kan ook stimulerend werken, het effect is vergelijkbaar met de boekroe of Yakuza beads.

Onder de penis, waar deze samenkomt met de balzak kan een ring gedragen worden of meerdere die langs de naad, of beter gezegd, onder de naad van de balzak lopen. Deze zijn ook zowel stimulerend als sierlijk.

De balzak kan ook aan de zijkant gepierced worden, ook hier met ringen, deze zijn meer sierlijk dan iets anders.

Onder de balzak, op het perineum kan een ring geplaatst worden, dit heet een Guiche piercing. Deze werkt zeer stimulerend. Het perineum van de man is zeer gevoelig.

Uiteraard kunnen al deze piercings ook naar grotere maten worden opgerekt voor een mooier of fijner resultaat afhankelijk van de smaak of behoeftes van de gepiercede.

Er zijn nog meer mogelijkheden voor genitale piercings maar dit is dus in elk geval een indicatie van de mogelijkheden.

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.