Ziek dus...

Ziek dus…

*edit: nu niet meer*

Ziek!

Oh man en hoe.

Woensdag voelde ik me prima. In de avond kreeg ik ineens een loopneus. En donderdag ochtend werd ik wakker met een knallende koppijn, duizelig, koorts… dra-ma!

Dus gelijk aan de haring, avocado, bananen, veel water drinken, thee, vitaminesupplementen… en pats boem ineens ben je bijna een week verder.

Ik voel me wel stukken beter maar er is één ding dat blijft sukkelen, dat best belangrijk is, mijn ademhaling. Man, ik lijk wel een ouderwets filter koffiezetapparaat!

En nu heb ik al een lichte astma, dat voornamelijk de kop op steekt bij allergieaanvallen maar wanneer ik ziek ben is het wel duidelijk dat ik die puffertjes niet voor de kat z’n staart heb.

Vandaag is maandag. En dan ook gelijk de eerste maandag waarop ik dicht ben volgens het nieuwe rooster.

– Oh ja, kleine reminder: ik ben voortaan dicht op maandag, behalve iedere eerste maandag van iedere maand, dan ben ik wél open op maandag. –

Dus dat kwam mooi uit eigenlijk… maar ook weer niet want ik had me nog zo voorgenomen de special orders dan te behandelen of de nieuwsbrief te schrijven maar in plaats daarvan moest ik 135(!) – ja geen geintje he – e-mails beantwoorden en nog een zooitje Facebook berichtjes en Instagram berichtjes ook beantwoorden en iedereen ook op de hoogte brengen dat ik ze nu pas beantwoorden kan, of dat de bestellingen woensdag paas verwerkt zullen worden omdat ik ziek ben.

En ik haat dat he. Ik haat mensen teleurstellen. Ik denk dat dat mij misschien wel langer ziek aan het houden is. Ik denk eraan en mijn hart gaat sneller, mijn kop doet pijn en mijn ademhaling wordt korter.

Aaaaanyways, ik doe mijn best. Maar ik wilde iedereen toch even op de hoogte brengen van mijn herstel.

We zijn er bijjjjna, we zijn er bijjjjna, maar nog niet helemaal!

Ik moet en zal woensdag weer aan de bak. Of ik donderdag en vrijdag de hele dag open blijf weet ik nog niet. Maar woensdag en zaterdag zijn volgeboekt en als het alleen mijn ademhaling is en de dokter zegt morgen dat het niets anders is – denk aan longontsteking – dan kan ik gewoon veilig piercen – want handschoenen en masker op dus jou besmetten doe ik niet. Bovendien las ik dat je alleen in de eerste 4 dagen besmettelijk bent met de griep en daar ben ik nu voorbij. Dus gewoon positief blijven, niet roken – sinds woensdag heb ik 5 peukies gerookt dus best netjes – en een vreemd brouwsel uitproberen die ik van @kasiusink (tatoeëerder Jonathan van Mad Science) heb geleerd.

Wish me luck!

Oh ja, en stay tuned want er komen meer nieuwtjes aan.

Tot de volgende blog!