Zoutoplossing

Zoutoplossing

Waarom zoutoplossing?

Isotone fysiologische zoutoplossing is een oplossing van 0,9 % NaCl (9 gram zout per liter) in water, zodat de waarde van de verkregen oplossing overeenkomt met die van de lichaamsweefsels.

Vaak wordt de naam afgekort tot ‘fysiologisch zout’. Deze oplossing wordt doorgaans ook gebruikt bij het schoonmaken van open wonden, ook in het ziekenhuis.

Deze gebruik je door het op de piercing te verstuiven en dan af te spoelen met water. Het is gebruikelijk om dit 2 maal daags te doen gedurende de hele genezing van de piercing of tot en met dat de merk bare klachten van irritatie weg zijn maar dan nog 4 weken doorzetten omdat een wond van buiten naar binnen geneest.

Dus ook al ziet je piercing er beter uit en voelt het beter, kan het nog goed zo zijn dat het van binnen nog niet helemaal genezen is.

De Neilmed zoutoplossing is steriel (steriliseren kan thuis namelijk niet daar heb je speciaal apparatuur voor nodig) en kant-en-klaar, makkelijk en veilig.

De producten aangeraden in dit artikel zijn verkrijgbaar in mijn webshop: SoeshaDuka.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en kortingscodes!

Als er vragen zijn, kom dan gerust eens langs in de winkel, bel op werkdagen (volgens de openingstijden van de fysieke winkel) naar 070 2148937, mail naar info@soesha.nl of vraag een consult aan (wanneer er persoonlijk advies nodig is over de verzorging van een piercing of de genezing ervan). Volg ook mijn activiteiten op sociale media.

Wil je een afspraak maken? Stuur mij een Privé bericht via de Facebook Pagina.

Waarschuwing, regels en eigendom van en op deze website: Copyright, Disclaimer.